Schimbări MAJORE la Vocea României

Şefii de la ProTV au decis să taie din costurile show-urilor care fac super audienţă. “Vocea României” ar fi şi ea pe listă. Emisiunea aflată la al 9-lea sezon în această toamnă nu va mai avea tot atâtea gale live ca în anii trecuți.
Se pare că televiziunea numărul 1 din România are dificultăţi cu banii, altfel nu se explică restructurările care s-au făcut, dar şi cele mare urmează. Până în prezent s-a renunțat la emisiunile neproductive și la prezentatorii cu salarii foarte mari, dar reducerile nu au acoperit deficitul.

CITEȘTE ȘI ... Cântăreața de rap, din Piteşti, Miru la Vocea României!


Dacă în sezonul trecut show-ul a avut cinci ediții live cu tot cu finală și semifinală, anul acesta vor rămâne trei, două semifinale și o finală.
În schimb, va fi introdusă o rundă nouă, „knockout-ul”, imediat după faza duelurilor.
Fiecare antrenor va intra cu câte nouă concurenți. Toți vor pregăti câte o piesă, dar vor urca în ring, pe rând, câte trei, aflând de la antrenori, înainte de a intra pe scenă, cu cine urmează să se lupte. Fiecare antrenor va avea misiunea de a alege un singur concurent dintre cei trei. La finalul rundei de knockout-uri cele patru echipe vor rămâne doar cu câte trei membri.

Sursa: Click.ro