Scapă rapid de celulită și vergeturi! Încearcă Body Farm by Eximia la Salon AIKO!

Vrei să îți schimbi aspectul fizic, dar orele chinuitoare la sala de fitness nu te atrag sau nu ai timp să faci mișcare? Salon AIKO din Pitești îți vine în ajutor prin tratamentul de remodelare corporală care folosește sistemul Body Farm by Eximia

Dacă te-ai gândit vreodată să apelezi la liposucție, însă ți-a fost teamă să încerci, acum îți poți lua gândul de la acest proces dureros, deoarece terapiile aparatul revoluționar Eximia înlocuiește liposucția clasisă, oferind rezultate remarcabile încă de la prima ședință. Caracteristicile tehnologice de ultimă generație ajută la diminuarea țesutului adipos, în nivelarea imperfecțiunilor pielii, în redobândirea fermității pielii, dar și în tratarea vergeturilor. 

Totodată, sistemul Body Farm by Eximia poate fi folosit și în tratamentele faciale ce au ca scop diminuarea ridurilor, a petelor pigmentare sau cicatricile post acneice.

Eximia – Body Farm se bazează pe următoarele tehnologii:

- Laserporatia – tehnologie patentata ce combina laserul lipolitic cu multiporatia actionand tintit, localizat, la nivelul celulei grase si ajutand astfel la diminuarea tesutului adipos.

- EndoRadioMag – tehnologie patentata ce combina masajul vacuumatic cu magnetoterapia si radiofrecventa monopolara oferind astfel rezultate garantate in ceea ce priveste remodelarea corporala, activarea circulatiei si tratarea celulitei in diferitele ei stadii.

- Microdermoabraziune – atat faciala cat si corporala ce actioneaza ca un peeling profund datorita exfolierii ce are loc la nivelul pielii cu ajutorul diamantelor.

- Radiofrecventa cuatripolara – ce poate fi folosita cu succes pentru a obtine un lifting instant atat in cadrul tratamentelor faciale cat si corporale.


Programări: 0752816292