Scandalul permiselor  - Vindea carnete de conducere falsificate

UPDATE:

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş au organizat, ieri, percheziţii acasă la un bărbat, în comunitatea de rromi din comuna Bujoreni, judeţul Vâlcea.
Oamenii legii au descoperit că acesta făcea parte dintr-o reţea care falsifica permise de conducere. Totul a ieșit la iveală după ce un șofer a fost oprit de polițiștii argeșeni pentru un control de rutină. Conducătorul auto a prezentat documentele la control şi când a fost făcută verificarea în baza de date, nu figura ca fiind posesor de permis. 

Au fost începute cercetări în acest caz. Ieri, bărbatul de 33 de ani, din Vâlcea, a fost reținut și adus la în arestul IPJ Argeş. 

 

O perchezitie a fost efectuata, astazi, de politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Arges, in cazul scandalului permiselor din judetul Arges.

Verificarile au fost facute în orașul Bujoreni , Valcea, intr-o cauza penala instrumentata sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Arges, fiind vorba despre infractiune de fals.