Scandalagii au scos sabia la jandarmi! Puși la pământ la Mamaia! (video)

Tot mai multe scandaluri zguduie în ultimul timp mediul public în relația dintre diferiți scandalagii și oamenii legii. După ce nu mai puțin de trei astfel de episoade au avut loc în ultima lună în județul Argeș (conflictul jandarmi și romi la Păuleasca, polițista amenințată cu moartea de un șofer și polițistul moticilist care a pus la pământ niște smecherași care îl hărțuiseră în trafic), un caz nou a apărut la Mamaia, acolo unde un grup de interlopi din Ialomița a declanșat un scandal monstru, din motive încă neștiute. Romii s-au luat la bătaie între ei, iar apoi au agresat angajații unei terase aflată în zona respectivă. 

Turiștii care se aflau pe plajă au sunat la 112,iar la faţa locului au ajuns mai mulţi jandarmi şi poliţişti. Însă, nici intervenția acestora nu i-a calmat pe scandalagii, unul dintre ei venind cu sabia din dotare și rănind un om al legii. 

În video postat pe pagina de socializare a unui martor de la fața locului, se poate observa cum romii opun rezistență și nu doresc nici în ruptul capului să se lase cu una cu două. De asemenea, pot fi auzite țipetele pirandelor aflate cu aceștia la „minunatul” show oferit turiștilor.

VEZI VIDEO CU ÎNCĂIERAREA DINTRE JANDAMRI ȘI SCANDALAGII !!!

După ce au fost încătușați, turiștii aflați pe plajă, sătui probabil de spectacolul gratuit la care au asistat involuntar, au aplaudat acțiunile jandarmilor care i-au încătușat pe bătăuși și i-au dus la secţia de Poliţie din Mamaia.

Cei opt romi implicați în scandal au vârsta cuprinse între 26 şi 58 de ani. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

VEZI VIDEO CU SCANDALAGII ÎNCĂTUȘAȚI !!!
 

Sursa video: Facebook Good Guys in Uniform