Scandal pe clubul Hush!

Directorul Casei Studenţilor amenință cu rezilierea contractului, patronul clubului susține că dreptatea este de partea sa.

De câteva luni bune, relaţia de afaceri dintre reprezentanţii Casei Studenţilor din Piteşti şi Adi Ionescu, managerul clubului Hush, s-a deteriorat, între proprietarii şi chiriaşii spaţiului în care funcţionează celebrul local izbucnind un conflict ce pare greu de stins. Parteneriatul public-privat s-a degradat într-atât de mult, încât directorii celor două părţi au ajuns la ameninţări şi reclamaţii.

# Directorul CS: „Ministerul mi-a dat undă verde să reziliez contractul”

Directorul Casei de Cultură a Studenților din Pitești, Daniel Ionescu, ne-a declarat faptul că de ceva vreme relațiile cu chiriașul s-au deteriorat şi că principala cauză ar fi neplata la timp a utilităților de către patronii clubului care funcționează în incinta clădirii aflate în proprietatea Ministerului Tineretului: „De când clubul a fost preluat de Adrian Ionescu, avem probleme cu plata la timp a facturilor. Ca să nu mai vorbim de faptul că în contract aveam stipulat ca de două, trei ori pe lună, când avem nevoie, să ni se permită organizarea unor ședințe în spațiul în care funcționează clubul. Cu toate acestea, ni s-a îngrădit de tot acest drept”, a susținut Ionescu. Acesta a mai precizat faptul că deja a trimis solicitare către minister pentru rezilierea contractului, iar răspunsul de la minister ar fi fost unul favorabil.

# Patronul clubului Hush: „Ne-au pus să plătim şi telefoanele mobile!”

Cum deja pe rolul instanțelor există două procese, unul pentru rezilierea contractului, iar altul pentru neplata utilităților, patronul clubului Hush spune că va aștepta deciziile instanței, explicând divergenţele cu privire la plata utilităţilor prin faptul că i s-ar fi băgat pe gât inclusiv facturi de telefonie mobilă şi de decontare ale unor telefoane noi: „La rândul nostru am transmis hârtii către minister, pentru că în plata utilităților am găsit cheltuieli gen telefonie mobilă și achiziționare telefoane care nu au nicio legătură cu plata curentă a utilităților”, a precizat Adrian Ionescu, care ne-a mai spus că are semnat contract pe următorii cinci ani de aici înainte pentru utilizarea spaţiului unde funcţionează localul.

Cine are dreptate? Râmâne de văzut care va fi decizia magistraților, pe de o parte, şi a reprezentanţilor Ministerului Tineretului şi Sportului, pe de altă parte, și cum se va încheia conflictul dintre chiriașii și proprietarii clădirii unde în fiecare weekend sute de clienţi ai clubului Hush petrec până dimineaţa.