Scandal monstru la Stoenești! 3 bărbați reținuți - 8 răniți

UPDATE, 27 august:

Cei trei bărbați, cu vârste de 20, 41 și 48 de ani, reținuți ieri în urma scandalului monstru provocat la Stoeneşti, au părăsit arestul poliţiei. Doi dintre ei au fost puşi sub control judiciar, în vreme ce al treilea a fost lăsat în libertate fără alte măsuri preventive.

 

UPDATE, 26 august:

Trei bărbați, cu vârste de 20, 41 și 48 de ani, au fost reținuți în urma administrării probatoriului. Aceștia sunt cercetați pentru infracțiuni de violare de domiciliu, încăierare și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Totodata, 8 persoane au ajuns la spital.

Scandal între vecini, la Stoenești! Doua familii de etnie romă s-au luat la harta, azi după-amiaza. Scandalul a degenerat, fiind nevoie de intervenția autorităților în zona. 

CITEȘTE ȘI ... UPDATE: Atacați de urs: 2 victime. Au scăpat că prin minune


Cinci persoane au fost rănite în timpul altercației și au ajuns la Spitalul Municipal Câmpulung. vorbim despre 4 persoane dintr-o familie și încă o altă persoană din familia rivală. La spital se afla și jandarmii, pentru ca rudele celor implicați în scandal sa nu își împartă dreptatea după "legea" lor.

Această altercație între cele două familii este mai veche.

O altă patrulă de jandarmi se deplasează în comuna Stoenești pentru asigurarea zonei împreună cu Poliția și preîntâmpinarea izbucnirii unui alt conflict.