SCANDAL MONSTRU! Autobuzele Vulturul nu vor mai staționa la Bălcescu

Situația se complică în scandalul dintre transportatorul Vulturul și administrația piteșteană. Mii de călători vor fi afectați de această decizie.
Firma de transport, care oprea în stația de la Centrul de Diagnostic, a fost somată verbal de administrația piteșteană să își schimbe stația de oprire. Astfel, s-a indicat ca loc de staționare autogara de la CNCD.

CITEȘTE ȘI ... VIDEO! Declarații șoc în cazul violului de la Negrași!


Întregul scandal este nefavorabil oamenilor care fac naveta zilnic între Mioveni și Pitești.
De la autogara de la CNCD până în centrul orașului, oamenii sunt nevoiți să mergă pe jos peste 1 km, o distanță destul de mare în comparației cu fosta stație.
Cei mai afectați vor fi elevii, în condițiile în care mulți dintre ei încep orele de curs dimineața la ora 8:00. Sunt nevoiți, astfel, să plece de acasă cu o oră sau chiar mai mult pentru a ajunge la timp la școală.

CITEȘTE ȘI ... Ștefan Bănică Jr - apel umanitar pentru o fetiță din Argeș bolnavă de leucemie!


Și acest lucru din cauza faptului că nu există un transport public al Piteștiului din zona Popa Şapcă, în centrul Piteştiului. Alte variante: mersul pe jos sau taxiul.
De mai bine de 10 ani, călătorii sunt obișnuiți să găsească autobuzele firmei Vulturul Company în stația de la Centrul de Diagnostic, iar acum schimbarea bruscă va aduce frustrări, timp pierdut și bani aruncați.