Video de la Ștefănești! Camerele de supraveghere au prins...

UPDATE: Cele două angajate ale Primăriei Ștefănești au fost surprinse de camerele de supraveghere din interiorul clădirii în momentul în care s-au luat la bătaie.

Scandal de pomină în această dimineață în sediul primăriei orașului Ștefănești din județul Argeș. Lavinia Năstase, consilier al primarului Ioana-Jenica Dumitru și secretarul primăriei, Georgeta Ion, s-au bătut. 

Mărul discordiei l-a constituit o hârtie cu care Lavinia Năstase a intrat în biroul secretarului și i-a aruncat-o pe masă, motivând că este greșită. Secretarul Georgeta Ion spune că Lavinia Năstase a amenințat-o, i-a dat cu pixul în cap, apoi a păruit-o și a lovit-o. De partea cealaltă, consiliera primăriței spune că ea ar fi victima după ce secretara a șters cu ea pe jos. Mai mult, ca să arate lumii că este bătută, a fugit de la primărie direct la Pitești, la sala unde se ținea colegiul prefectural.

În tot acest timp, secretara a chemat ambulanța care a adus-o la spital cu vizibile răni pe corp. La Primăria Ștefănești va urma cu siguranță o anchetă care va stabili cine se face vinovat pentru acest incident care practic a paralizat activitatea în instituție.