(video) Bătaia din Mioveni surprinsă de camerele video! Căzută într-o baltă de sânge, victima a continuat să fie stropită de ...

UPDATE 27 APRILIE ORA 12:00

Imaginile surprinse de camerele video dezvăluie cum s-a petrecut tragicul incident din orașul Mioveni. În video se poate observa cum victima a avut în primă fază un conflict cu unul dintre agresori, iar ulterior, în fața terasei a apărut și bărbatul care l-a stropit pe acesta cu sifon, care de altfel, potrivit martorilor, venise chitit să enerveze clienții barului în care el avea interdicție să intre. La un moment dat, enervat de reacția nou-venitului, bărbatul agresat s-a ridicat și a mers în fața terasei. Atunci, unul dintre agresori a încercat să îi dea un pumn, după care a fost încolțit de ambii bărbați. 

De asemenea, potrivit martorilor, agresorul care a stropit victima, a continuat să facă acest lucru chiar și după ce bărbatul a picat lat într-o baltă de sânge.

Se pare că agresorul principal a fost lăsat în libertate în urmă cu câteva luni, după ce a fost arestat pentru tâlhărie. Victima se cunoștea cu cei doi agresori, ba mai mult, locuia în același bloc social cu unul dintre ei. După întâmplare, bărbatul de 29 de ani care a participat la bătaie a fugit, agresorul principal rămânând la fața locului.

Victima a fost operată de urgență. Potrivit directorului medical de la Spitalul Județean, Adrian Stoiculescu, bărbatul nu mai este în comă profundă, însă nu răspunde la stimuli.

UPDATE 27 APRILIE ORA 07:00

Cei doi barbati care au ajuns ieri la audieri au fost retinuti pe baza de ordonanta pentru 24 de ore, pentru vatamare corporala. Victima a fost operata la Spitalul Judetean Arges, dar starea este neschimbata, fiind tot in coma.

UPDATE:

Victima din scandalul de la Mioveni a fost transferata la Spitalul Judetean Arges. Barbatul este tot in stare critica, urmand sa fie operat. Verificarile anchetatorilor au scos la iveala noi amanunte cu privire la agresiune. A fost identificat inca un barbat care ar fi fost in incinta localului, si care ar fi participat la conflict, tot impotriva victimei. Individul, din Mioveni, in varsta de 29 de ani, a fost dus la audieri.
 

 

UPDATE:

Stiind ca ii creeaza probleme, patronul unui local din Mioveni i-a interzis unui individ din oras sa mai intre in respectivul bar. 
Barbatul, in varsta de 40 de ani, a stat calm vreo 2-3 zile. Azi, a mers si i-a stropit cu apa pe cativa clienti care stăteau pe terasa. Unul dintre clienti, in varsta de 61 de ani, s-a ridicat de la masa, cerandu-i explicatii celui care il stropise. Nicio secunda nu s-a gandit omul ca o sa fie lovit aproape mortal.

 Dintr-un singur pumn, victima a cazut lata pe asfalt. In stare de inconstienta a fost dusă la Spitalul Racovita din Mioveni. Se ia in calcul transferul la Pitesti. Potrivit anchetatorilor, agresorul, care este la audieri, este recidivist. In urma cu nici un an se eliberase din puscarie.

 

Cu puțin timp în urmă, un bărbat a fost transportat la spitalul Racoviță. Se pare că acesta s-a luat la ceartă cu o altă persoană.

CITEȘTE ȘI ... Mamă și fiu, arestați! Unul acasă, unul la zdup!


Agresorul se afla in custodia politiei.