Scandal între Raed Arafat și ministrul Sănătății!

Raed Arafat și ministrul Sănătății, Florian Bodog, și-au aruncat cuvinte grele în direct la Antena 3. Arafat îl acuză pe Bodog că a blocat achiziția de ambulanțe și că pune în pericol viața pacienților. În replică, Bodog spune că Arafat dezinformează.
Mai mult decât atât, Bodog l-a amenințat pe Arafat, după acuzații dure pe care Raed Arafat le-a făcut pe Facebook la adresa ministrului Sănătății:

"Anuntul domnului Ministru al Sanatatii, Florian Bodog, facut Vineri la Craiova, referitor la achizitia ambulantelor pentru SMURD si serviciile de ambulanta, mentionand ca acordul semnat in 2016 intre cele doua ministere, cel al al sanatatii si cel al afacerilor interne, nu mai este valabil in baza noii legislatii, ascunde multe adevaruri nespuse si este de fapt, pentru cei care cunosc bine situatia si evolutia ei, un anunt al intarzierii achizitiilor de ambulante pentru SMURD si serviciile de ambulanta si nu al demararii procedurilor, care au fost deja demarate de fapt dar nu sunt “agreate" dorinta fiind de a repeta totul de la zero lasand la o parte munca realizata de comisii mixte care au muncit cateva luni deja pe acest subiect la nivelul IGSU", a declarat Arafat.