De la un show de excepție într-un club din Pitești, la un pas să violeze o recepționeră!

Hotelul Victoria a fost în urmă cu o săptămână scena unui scandal-monstru în miez de noapte, al cărui erou principal a fost o vedetă din lumea muzicală, cunoscută mai ales printre amatorii de clubbing: DJ Adrian Eftimie este acuzat că ar fi agresat-o pe recepţionera aflată în tură la momentul respectiv, în urma tămbălăului provocat alegându-se cu dosar penal.

În noaptea de 9-10 martie, restaurantul Atelier situat în centrul oraşului, vizavi de Muzeul Judeţean, l-a avut ca invitat special pe celebrul DJ Adrian Eftimie. În ultima perioadă, genul acesta de party-uri, inspirat de viaţa de noapte a Capitalei, a prins foarte bine şi la Piteşti, astfel că aproape în fiecare weekend sute, uneori mii de amatori de distracţie beau şi dansează până dimineaţă pe acordurile muzicii mixate de DJ celebri aduşi pe bani grei de la Bucureşti. 

S-a dezbrăcat şi s-a urcat pe mese
Vineri spre sâmbătă noaptea, Adrian Eftimie şi-a făcut treaba şi, după ce petrecerea s-a spart, a mers la Hotelul Victoria, acolo unde era cazat. Numai că, după o noapte de party, în care se pare că nu doar şi-a făcut meseria de DJ, ci şi a cam exagerat la rândul lui cu băutura, vedeta s-a simţit brusc mare gigolo şi a început să îi facă avansuri recepţionerei. Fata în vârstă de 22 de ani l-a refuzat elegant, însă DJ-ul, înfierbântat de aburii alcoolului, s-a enervat cumplit că o puştoaică de provincie îl poate refuza pe el, ditamai celebritatea, iar discuţia dintre cei doi a degenerat în ditamai scandalul, bărbatul manifestându-se obscen. Mai exact, după cum au povestit martorii, DJ Adrian Eftimie s-a dezbrăcat, s-a urcat pe mese, a înjurat-o şi a ameninţat-o pe tânără, în  prezenţa mai multor oameni aflaţi la momentul respectiv în recepţia Hotelului Victoria. 

„Nu ar fi exclus să fi fost şi drogat!” 
Unul dintre cei care au văzut tot ce s-a întâmplat  a povestit că tânăra recepţioneră a trecut prin momente de groază în încercarea de a scăpa din mâinile DJ-ul: „Weekendul trecut am fost cazat la respectivul hotel. Mă aflam la recepţie când s-a întâmplat incidentul. Era vineri spre sâmbăta... era aproape dimineaţă. Ce a făcut jegul ăla de om, care este mare DJ, este inadmisibil! Nu ar fi exclus să fi fost şi drogat, nu doar băut. A sărit pur şi simplu peste fata aia de la recepţie. A tras-o de păr, a pupat-o, a tras-o între picioarele lui... Nu îi păsa că nu sunt doar ei doi. Eram şi eu, era de faţă şi un prieten de-al lui. Acesta a reuşit să-l facă să plece la un moment dat în camera. Fata a chemat patronul. Au fost alertaţi şi poliţiştii. Foarte repede au venit oamenii legii. E de apreciat acest lucru. Fata nu mai putea, săraca, nici să mai vorbească. Era traumatizată. Apoi, prietenul celui care mai avea puţin şi o viola pe recepţioneră şi poliţistii au plecat spre camera unde se afla jegul ăla de om. Veniseră şi băieţii de la pază.”, ne-a declarat extrem de revoltat martorul ocular. 
    
Poliţia i-a făcut dosar penal
Cei care au intervenit pentru a-l potoli pe DJ-ul care încercase să-şi potolească cu forţa poftele sexuale au fost poliţiştii de la Secţia 1 Piteşti. Aceştia au întocmit pe numele lui Adrian Eftimie dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj contra bunelor moravuri. Scârbit de demonstraţia de violenţă a aşa-zisei vedete, martorul care ne-a povestit scenele de la Victoria a completat: „Nu ştiu ce s-a întâmplat după ce am plecat, dar tare mult aş vrea să aflu că lucrurile nu au rămas aşa şi că agresorul va plăti pentru fapta sa. O fi el mare DJ, dar ce a făcut nu e cu nimic mai prejos decât alte fapte de violenţă sexuală, precum cea comisă de poliţistul pedofil despre care a tot vuit presa. Să fie şi fapta lui Eftimie mediatizată!”


DJ Adrian Eftimie este un cunoscut al împătimiţilor de party-uri în cluburile de fiţe. Are 40 de ani, şi-a început cariera ca DJ de radio şi a ajuns să mixeze atât în cluburi celebre din Capitală (a fost rezident Kristal Glam Club), cât şi pe litoral, în localurile exclusiviste de la Mamaia, dar şi în străinătate. 

 

Sursa: Săptămânalul Ancheta