Femeie terorizată de vecinii săi - Au aruncat cu pietre!

UPDATE: Fiica bătrânei a depus plângere la Poliție și în cazul de astăzi. Astfel, se vor face cercetări pentru distrugere.

Ieri, o femeie a cerut ajutorul presei în cazul mamei sale, care este terorizată de un vecin.
În această dimineață, o bătrână din comuna Cocu, Elena Bunea, s-a trezit cu geamurile casei sparte. Un tânăr, vecin cu bătrâna, i-a spart geamurile, aruncând cu pietre.
Conform informațiilor primite de la fiica bătrânei, tânărul este cunoscut că fiind agresiv, bătrâna având mai tot timpul situații conflictuale cu familia acestuia.

Fiica femeii terorizate ne-a povestit că îi este teamă de familia vecină și că de data aceasta a nu a mai avut curaj să anunțe politia.
Acest caz nu este singurul. Femeia a mai avut probleme și anul trecut în luna septembrie, când acoperișul casei a fost distrus tot de același băiat.
Atunci, familia a fost nevoită să repare întregul acoperiș, costurile fiind enorme.
Fiica bătrânei povestește că în cazul din luna septembrie, aceasta a raportat incidentul la poliție, însă nici până în acest moment făptașul nu a fost șancționat.

”Mama locuiește singură. Eu stau în Pitești iar fratele meu la București. Fiecare avem familii, serviciu, nu putem să o păzim zi și noapte. Pur si simplu sunt ingrozita si neputincioasa in fata acestor indivizi care imi tracaseaza mama bolnava de inima.Eu nu pot sa ii acord protectie.”, este declarația fiicei.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, Andreea Însurățelu, ne-a declarat că dosarul este în lucru la postul de poliție din comuna Cocu.

Se pare că dosarul a fost întârziat deoarece, inițial, a fost preluat de un polițist din Poiana Lacului, iar de două luni, dosarul a fost mutat la poliția din comuna Cocu. Au fost audiați atât femeia păgubită, cât și persoana acuzată.

În fotografiile din galerie este prezentată paguba produsă în luna septembrie.