SCANDAL imens între jurnalişti

Radu Moraru a lansat un atac furibund la adresa lui Robert Turcescu şi l-a acuzat de legături cu serviciile secrete.
Radu Moraru a făcut declarații șocante zilele acestea.

"Turcescu vorbea in privat de Nasul Tv ca despre o televiziune de ratati, o mizerie de televiziune, etc. Nu mi-a venit sa cred! Desi am avut mai multe surse. Apoi mi-am amintit ca Turcescu a plecat de la Nasul Tv spre marele sau proiect ratat de televiziune exact cind Sistemul Mafiot a ordonat (pentru a cita ora?!) lichidarea Nasul Tv, in august 2015. Bietul Turcescu tot mai crede in Sistem, desi a jurat ca a iesit din el cu „rucsacul in spate”! Tot dupa ce m-am intors din USA am aflat ca Turcescu are 500.000 de euro in cont si nu stiu cite proprietati si m-am crucit! Tin minte cind am negociat cu el, sa il iau la Nasul Tv, cum se plingea ca moare de foame! Acum imi pare rau ca l-am angajat, mai bine il lasam cu „rucsacul” lui!
Recunosc, m-a pacalit! El a fost cu ideea „Cei 3 Muschetari” si recunosc, a fost misto! E baiat destept si talentat dar prost fiindca s-a lasat racolat! L-am prevenit insa ca, daca mai face o „spovedanie”, cariera lui tv va fi zero! Inca nu a facut-o dar „muschetarul” a virat-o spre politica! In politica poti sa faci „oricite” spovedanii, nu conteaza! Dupa ce m-am intors din State, la sugestia unui prieten adevarat, care m-a rugat sa il testez pe Robertino de buna lui credinta pe care mi-a declarat-o permanent, l-am rugat pe Turcescu sa sprijine si el Televiziunea Libera, singura, cu 20.000 de euro din preaplinul sau de juma’ de milion de euro cash ! Imprumut pentru 2 luni! Ash! Omul a refuzat si m-a privit ca o insecta despre care stia ca va fi distrusa! V-am spus, Turcescu tot mai crede in Sistem! Am revenit dupa un timp si i-am zis ca mai avem nevoie de doar 5.000 de euro! Ash, niciun raspuns! Si ce sa vezi?! Sistemul Mafiot, care a rezolvat Kaz Munai, EADS, Astra, Microsoft, retrocedarile ANRP, confiscarea banilor, etc (glumesc, desigur!), ei bine, acest Sistem Mafiot tot la Nasul Tv s-a dat! Ieri, alaltaieri! Ghinion! Le-am dat-o peste bot de nu s-au vazut dar, asa m-am prins ca Turcescu nu doar crede in Sistemul Mafiot ci face parte, in continuare, din EL ! Nu si-a dat jos „rucsacul”!", a tunat Radu Moraru pe nasul.tv.

CITEȘTE ȘI ... ȘOCANT! ACUM ÎN ARGEȘ! A violat o fetiță orfană!


În schimb, Robert Turcescu a răspuns colegului său.
Într-o postare pe facebook, actualul politician a contraatacat.
"Eu inca mai cred ca Radu a fost obosit/stresat/suparat cind a scris mizeria aia de text. E, deocamdata, singurul comentariu pe care-l fac. Tot mai cred ca un muschetar n-ar putea lovi in felul in care a facut-o el un alt muschetar. Si in niciun caz pentru bani! De aceea, prefer sa cred ca nu Radu a scris mizeria respectiva.", a scris Turcescu pe facebook.