Scandal cu scântei la Hârsești între primar și văcar! Primarul neagă, văcarul acuză!

Scandal mare în comuna Hârsești. Principalii actorii au fost primarul localității, Ionel Moloiu, și un văcar.

Conflictul a izbucnit în această dimineață, când spiritele s-au închis, după ce animalele văcarului au păscut pe terenul cu lucernă al primarului. Situația a degenerat, cei doi ajungând să se ia la bătaie. Se pare că primarul i-ar fi dat  cu o bâtă in cap, văcarului.

Un echipaj SMURD a fost chemat la fața locului și victima a fost transportată la spital. Acesta se află intermat la Spitalul Județean, cu diagnosticul de traumatism cranian și traumatism lombar.

Bărbatul i-a făcut plâgere penală primarului, in consecință poliția deschizând dosar penal pentru lovire și alte violențe.

Contactat de redactorii SursaTa, primarul spune altceva. Acesta ne-a povestit că, de ceva timp, intre el și celălalt bărbat sunt ceva tensiuni și că văcarul minte când spune că l-a lovit.

Mă șicanează de ceva timp. Este supărat pe mine că lăam ajutat pe băiatul lui, cu o locuință socială. Acesta a luat o femeie cu trei copii, taică-su nu a fost de acord și i-a dat afara din casă. Fiind caz social i-am ajutat să nu rămână in stradă. De atunci se tot ia de mine. Și-a adus toate animalele la mine, in lucernă. Iăam tot zis să plece de acolo și a refuzat. Nu l-am lovit, nu e adevărat. A jucat teatru. A venit salvarea că a chemat-o el, dar acum e acasă.