(video) Tânăr fugărit cu sabia! S-a întâmplat în fața Primăriei Câmpulung

Update  4 septembrie

În imaginile video surprinse cu ajutorul unei camere de supraveghere, se poate vedea momentul în care atacatorul, bărbatul de 39 de ani, din Botoșani, coboară val-vârtej dintr-o mașină și începe urmărirea victimei sale. Tânărul îl zărește pe agresor înainte ca acesta să iasă din autoturism și o ia la fugă îngrozit.

Conflictul a avut loc marți, 27 august, în plină zi, chiar în fața Primăriei Municipiului Câmpulung.

Reamitim că bărbatul din Botoșani a fost reținut.


 

Un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din Botoșani, a fost încarcerat după un conflict petrecut, săptămâna trecută, în cartierul Grui din municipiului Câmpulung.

CITEȘTE ȘI ... Şoferiţă penală. Prinsă în trafic cu numere false la mașină


Polițiștii din cadrul Politiei municipiului Campulung au deschis o anchetă privind savarsirea infractiunilor de amenintare si tulburarea ordinii si linistii publice.  Din cercetări a reieșit că individul ar fi amenintat un tanar, pe fondul unei stări conflictuale anterioare.

Scandalul a pornit între două clanuri, iar o persoană a ajuns la spital. Trei indivizi s-au luat la ceartă cu alte două persoane din clanul rival. S-a ajuns la bătaie, dar cei doi au reușit să scape. Agresorii au plecat pe urmele lor, ajungând să snopească în bătaie pe a treia persoană pentru că nu le-a furnizat informațiile necesare.
Victima a cerut ajutorul Poliției.

 

Pe lângă polițiști, s-a intervenit și cu ajutorul mascaților. Efective de mascați și jandarmi au patrulat și a doua zi zona pentru ca bătaia să nu recidiveze.