Scandal cu bâte la Merișani. S-a lăsat cu rețineri. Un tată și cei trei băieți...

Doi bărbați, tată și fiu, au fost reținuți ieri pentru 24 de ore, fiind acuzați de săvârșirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi de ameninţare. Aceștia au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Magistrații au decis dispunerea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

CITEȘTE ȘI ... COVID-19 în Argeș! 432 de cazuri - Cu 17 mai mult decât ieri!

Conform oamenilor legii, duminică în jurul orei 19:00, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţei Rurală Bascov au fost solicitați prin apel la 112 la un magazin alimentar din localitatea Merișani. Se lasase cu scandal mare după ce un bărbat, în vârstă de 49 de ani, și cei trei fiii ai lui de 20 ani, respectiv 15 ani şi 14 ani, au mers la localul respectiv cu scopul de a se răzbuna pe un vecin cu care aveau un conflict. Nu s-au dus cu mâna goală, ci cu bâte.

CITEȘTE ȘI ... (video) Pompierii - solicitați la club Duet din Bascov


Cum omul nu a fost de găsit, scandalagii au început să amenințe și să înjure pe oricare client al magazinului. Cei aflați la fața locului s-au închis în interiorul localului până la venirea forțelor de ordine.