Sărbătorile sunt mai frumoase cu Gora Art! Oferta zilei: Bucătăria Picasso - 1200 lei

Îndrăznește să faci o schimbare de sărbători. Renovează-ți casa!

Poți începe cu bucătăria, spațiul în care ne regăsim dimineața buna dispoziție la o cafea, petrecem timp prețios cu cei dragi, dar și locul unde imaginația nu are limite. Astăzi, vă prezentăm Bucătăria PICASSO, la prețul de 1200 lei cu TVA.

Nu rata ocazia achiziționării acestor produse promoționale. Sună acum: 0745520722 / 0763378480 / 0753020104

 

 


 

 

Gora Art Mobila este o societate de producție mobilier la comandă și în serie care își bazează capacitatea de producție pe utilaje moderne și pe un personal instruit și pasionat, cu experiență în producția de mobilier. Dincolo de producție, compania oferă servicii complete asigurând clienților săi consultanță pentru amenajări și design interior, proiectare, reprezentări 3D și montaj specializat. De asemenea, Gora Art Mobila prezintă - ca producător român - garanții suplimentare achiziționării la întâmplare de mobilier din magazine online sau de la furnizori străini, precum și avantajul asistenței rapide și permanente.
Designul şi funcţionalitatea sunt cele mai importante caracteristici ale mobilierului produs sub sigla Gora Art Mobila. Nu se fac compromisuri când vine vorba de calitatea materialelor folosite, iar sistemele şi accesoriile provin doar de la firme renumite în domeniu, ceea ce oferă garanţia că vor rezista mulţi ani folosirii zilnice. Echipa Gora Art Mobila îmbină arta, funcționalitatea, profesionalismul și creația cu experiența pentru a vă oferi cele mai bune soluții de amenajări și cel mai potrivit mobilier fiind alături de dumneavoastră de la stadiul de concept până la recepția lucrării.  
Producătorul argeșean produce și comercializează mobilă destinată spațiilor rezidențiale (mobilier  de bucătărie și dormitor, livinguri, dressinguri, camere pentru copii etc), spațiilor publice (birouri, dulapuri, vitrine, mese, bănci, vestiare etc) sau diferitelor structuri specializate (recepții, mobilier farmacii, mobilier unități medicale etc) .