Sărbători de poveste la VIVO!Pitești - Loterie specială de Crăciun!

Crăciunul acesta, VIVO! Pitești oferă bucurie, clipele fericite petrecute în compania familiei și o loterie specială cu premii fabuloase, în valoare de peste 30.000 de lei.

VIVO! Pitesti dă startul sărbătorilor de poveste în familie începând de sâmbătă, 25 noiembrie, când dezvăluie decorul special, format din candelabre de o eleganţă aparte, multe lumini şi stele colorate, transformându-se într-un tărâm de poveste şi magie.

Nici cei mici nu au fost uitați!
Moșu le va aduce cadouri dulci, evenimente unice și multe alte surprize.
În perioada 24 noiembrie și 23 decembrie, centrul comercial va organiza o loterie de Crăciun, unde fiecare poate pleca acasă cu tot ce își dorește.
La cumpărături de minim 100 de lei sunteți înscriși la loterie. Puteți câștiga unul dintre cele 32 de gift carduri de 1000 de lei fiecare.

Şi pentru că la VIVO! Piteşti sărbătoarea reducerilor continuă între 24 și 26 noiembrie, doar acum mai pot pitestenii să cumpere cadouri pentru cei dragi la preturi speciale. Magazinele se întrec în oferte extrem de atractive de Black Shopping Days, la produsele la care ați visat tot anul.