Sărbătoarea Recoltei în Mioveni! Centrul Cultural vă așteaptă la Târgul meșterilor populari

O nouă ediție a evenimentului "Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeșelului – Târgul meșterilor populari" va avea loc, în Mioveni, în perioada 27-29 septembrie 2019.

Manifestarea este organizată cu scopul de a încuraja producția agricole națională penttru consumatori, dar și pentru a îmbunătăți statutul producătorului româîn și pentru a încuraja consumul de produse agroalimentare autohtone de calitate şi de produse tradiţionale. Evenimentul marchează Ziua Naţională a Produselor Agroalimentare Româneşti, care este sărbătorită din anul 2017, la data de 10 octombrie, fiind instituită prin legea 168/2017.

La manifestare sunt invitați să participe producători agricoli, apicultori și meșteri populari din județ și nu numai, pentru a comercializa fructe, legume, produse din carne și lapte, produse apicole, băuturi tradiționale, precum și obiecte din creația proprie. De asemenea, în cadrul evenimentului vor fi organizate spectacole de muzică etno-folclorică, iar organizatorii au pregătit mai multe surprize pentru cei care vor fi prezenți la aceste manifestări.


 

Locul desfășurării evenimentului este Centrul Civic al orașului, iar mai multe detalii și informații puteți obține la sediul Centrului Cultural Mioveni, str. Aleea Înv. Alexandru Popescu, nr.5 sau la telefon: 0348.445.856.