Săptămâna Modei de la New York - Culorile pastelate şi imprimeul floral au dominat podiumul

Săptămâna Modei la New York a continuat în forţă! O casă de modă şi-a sărbătorit trei decenii de existenţă, astfel încât putem vorbi de o explozie de vedete de la Hollywood care au păşit pe covorul roşu. Printre acestea, s-a numărat şi Caitlyn Jenner, fostul Bruce Jenner, care nu reuşeşte sub nicio formă să-şi găsească identitatea sexuală.

Îmbrăcată într-o rochie simplă lila, Caitlyn Jenner a venit însoţită de noua sa iubită, fotomodelul Sophia Hutchins. S-au aşezat la o masă cocktail şi au fost primit câte un pahar de şampanie. La fel au fost trataţi şi Alec Baldwin împreună cu soţia sa, Hilaria, care a îmbrăcat o rochie elegantă cu imprimeu floral, în ton cu noua colecţie aniversară.

Culorile pastelate şi imprimeul floral au dominat podiumul de la New York. De la rochii mulate pe trup, pantofi stiletto, până la sacouri colorate, noua colecţia a casei de modă Badgley Mischka a fost caracterizată de eleganţă şi feminitate.

Tema aleasă de cei doi designeri fondatori, Mark Badgley şi James Mischka, a fost Alice în Ţara Minunilor. Nici nu e mirare, astfel, că modelele au fost însoţite pe podium de mai multe fetiţe la fel de elegante şi graţioase.