Săptămâna miracolelor! 180.000 de euro pentru Cristina Manea, 9 400 de euro pentru Alexia!

Seara trecută, ca să închidă parcă o perioadă care a fost extraordinară din punct de vedere al solidarității umane, două familii au făcut publică situația donațiilor primite de la românii de pretutindeni pentru cazurile speciale din viața lor. SursaTa a făcut în urmă cu 8 zile lucrătoare publică povestea Cristinei Manea, tânara diagnosticată cu o formă rară de cancer exact în ziua în care a adus pe lume o fetiță. În conturile bancare deschise pe numele mamei Cristinei sunt astăzi 170 000 de euro, cărora li se adaugă aproximativ 10.000 de euro cash, după cum a anunțat soțul Cristinei, Adrian Manea, pe pagina sa de Facebook, mulțumind din suflet tuturor.


Vezi aici povestea Cristinei Manea ...  Cutremurător! În ziua în care a născut a aflat că are cancer - Salvarea tinerei, 70 000 de euro!

 

În urmă cu două zile, SursaTa a lansat un nou apel. De aceasta dată, pentru micuța Alexia, o fetiță care în doar un an de când a aflat că suferă de o boală cumplită a trecut prin zece etape de chimioterapie și două transplanturi.  Printre cei care s-au alăturat campaniei s-a numărat și Adrian Manea. Astfel, pentru Alexia, în doar două zile, s-au strâns 9.400 de euro. Tot pentru această fetiță în vârstă de 4 ani, luni, se va organiza un meci de baschet, la Sala Sporturilor din Pitești.

Vezi aici povestea Alexiei ... Minune în cazul fetiței cu metastaze! Află în ce stare este acum și de ce are nevoie!

A fost o săptămână plină de miracole, în care a ieșit la suprafață o Românie frumoasă, cu oameni buni, care stiu sa ajute pe cel aflat la necaz. Neavând posibilități financiare, mulți și- au scos la vânzare lucrurile. Alții, și-au pus la dispoziție serviciile. Au fost organizate o serie de evenimente, la care au fost implicate instituții de cultură, sportive și de învățământ (elevii Colegiului Alexandru Odobescu și-au donat banii de sandviș pentru Cristina). De asemenea, și autoritățile publice au făcut donații. La unul dintre acestea s-au vândut de la murături, la jucării de pluș, până la rochii de mireasă. Au fost persoane care și-au donat părul pentru salvarea unei vieți. Fiecare a făcut ce i-a stat în putință pentru a putea participa la strângerea sumelor de care aveau nevoie cele două familii mult încercate. Au contribuit la mobilizarea impresionantă și colegii din presa locală și națională.

De aici înainte soarta celor două, Alexia și Cristina,  este în mâinile lui Dumnezeu și ale medicilor. În vreme ce în cazul Cristinei se așteaptă niște răspunsuri foarte importante din Franța, unde au fost identificate două clinici specializate pe sarcom alveolar, în cazul Alexiei, părinții au anunțat pe Facebook că pe 6 noiembrie vor pleca la Viena pentru a face investigația la o clinică de acolo. Sănătate multă! Vom reveni cu detalii despre cum decurg investigațiile și intervențiile de care cele două vor avea nevoie.