Sandra N și-a botezat băiețelul! Nașii, Florin și Alina Fratică, le-au fost alături

Cunoscuta interpretă  din  Muscel, Sandra N, și-a botezat astăzi băiețelul, pe micuţul Avi-Alexandru. Părinții, alături de nașii, Florin și Alina Fratică, și-au creștinat copilul  la o biserică din Dorobanți, iar petrecerea de botez are loc la un local din București, Cantemir Events.

CITEȘTE ȘI ... ACUM! Nunta anului în Argeș! Solista Sandra N se mărită îmbrăcată în prințesă!

Proaspăta mămică şi-a intrat rapid în formă după naştere, iar în urmă cu câteva săptămâni a revenit pe scenă, cu o siluetă de invidiat, chiar la un spectacol susţinut în Argeş, cu ocazia Zilei Comunei Bogaţi.
În luna septembrie 2017, artista, care a devenit mult mai cunoscută după ce a lansat melodia „Rău mă dor ochii, mă dor...”, şi-a unit destinele cu alesul inimii sale, Gabriel Popescu. Nunta a fost una de basm, în cel mai strict sens al cuvântului. Cei doi au fost precum un prinţ şi o prinţesă, iar tot alaiul de nuntă a purtat ţinute inspirate din basmele ilustrate de Walt Disney.  La altar, tinerii miri au fost cununaţi de către două perechi de naşi: Adi Sână - cel care a şi introdus-o pe musceleancă în prima linie a show-bizului românesc - şi soţia sa, Anca Serea, alături de bunii prieteni de familie, Florin Frătică, fostul primar de la Bradu, şi soţia sa, Alina Frătică, fost candidat la Parlamentul României.