Sandra N apelează la Queen Atelier pentru ţinutele sale

Sandra N va cânta pe scenele internaţionale îmbrăcată de un atelier de creaţie vestimentară din Piteşti. Renumit pentru  ţinutele unice şi extravagante, Queen Atelier s-a pliat perfect pe gusturile frumoasei artiste argeşence. Rochiile Queen Atelier au convins-o că aici îşi poate găsi vestimentaţia care să o pună în evidenţă, atât la concerte, cât şi în viaţa de zi cu zi. 
„Am fost în vizită la Queen Atelier unde am descoperit niște creații minunate pentru următoarele evenimente din viața mea artistică și personală. Abia aștept să le port și să le împărtășesc cu voi! Recomand să dați un ochi pe pagina lor:)”, a scris artista pe pagina sa de socializare. Prima apariţie a sa într-un  outfit creat de Queen Atelier va fi la Karachi, în Pakistan. 

CITEȘTE ȘI ... (video) UPDATE: La un pas să moară la volan - Șoferul de 71 de ani...


Queen Atelier s-a consacrat pentru ţinutele de lux, înnobilate cu accesorii scumpe şi hand-made, însă are şi creaţii low-cost, accesibile oricărei doamne, care îşi doreşte o apariţie unică, obiectivul atelierului fiind acela de a face orice femeie să se simtă ca o regină. 

Queen Atelier îşi are sediul pe str. Maternităţii, în Piteşti, la nr. 1. Tel. 0760.40.40.40.