Sâmbătă: Liber la vaccinare fără programare!

Sâmbătă se dă startul vaccinării fără programare, anunță Comitetul Național de Vaccinare. Astfel, din acest weekend, în toate centrele din țară, românii se pot imuniza la liber: pe tot parcursul programului pentru persoanele peste 60 de ani și de la ora 14 pentru celelalte categorii.

CITEȘTE ȘI ... Veste excelentă! După luni de restricții, show de stand-up comedy în Pitești

Te poți prezenta direct la centrele de vaccinare!

➢ În limita capacității centrelor și a dozelor disponibile;
➢ Cu utilizarea bonurilor de ordine eliberate în centre;
➢ Pe tot parcursul programului centrului, pentru persoanele de peste 60 de ani;
➢ După ora 14.00, pentru populația generală, cu vârsta sub 60 ani

 

CITEȘTE ȘI ... UE a aprobat: Viermii de făină pot fi consumați!


Menționăm! 

Persoanele programate prin platformă şi care au locuri rezervate conform planificării au prioritate la vaccinare.


”Important de reținut este faptul că prezentarea persoanelor se poate realiza la orice centru de vaccinare, indiferent de tipul vaccinului administrat, iar imunizarea efectivă și timpul așteptare pot fi condiționate de capacitatea centrului respectiv și de numărul persoanelor programate la vaccinare în acel centru.
În condițiile menționate mai sus vor funcționa și centrele de vaccinare organizate în cele 11 spitale militare ale Ministerului Apărării Naționale, din București, Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Focșani, Galați, Iași, Pitești, Sibiu și Timișoara.
În celelalte centre de vaccinare organizate de MApN în unități militare din țară se va continua vaccinarea pe bază de programare în platforma electronică, cu vaccinuri produse de companiile BioNTech/Pfizer și AstraZeneca.”, transmite Comitetul Național de Vaccinare.