Sâmbătă: BCM U Pitești vs CSM Steaua EximBank București!

BCM U FC Argeș Pitești se apropie cu pași repezi de finalul primei părți a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet masculin. Alb-violeții mai au de disputat două meciuri, ambele pe teren propriu, în compania celor de la CSM Steaua EximBank și BC Timba Timișoara. Sâmbătă, începând cu ora 19:00, în sala Sporturilor din cartierul Trivale, fanii BCM U Pitești sunt așteptați la meciul jucat cu CSM Steaua București.

Este penultimul meci al echipei din cadrul primei faze a sezonului regulat! Vulturii argeșeni au nevoie de cel puțin un succes pentru a-și consolida poziția în TOP 6 în a doua parte de campionat.


”Avem nevoie de victorie pentru a fi siguri de calificarea în TOP 6. Întâlnim o pretendentă la câștigarea Ligii Naționale, dar jucăm pe teren propriu și ne dorim cele două puncte! Vă așteptăm să ne fiți alături! 

Împreună suntem mai puternici! #ForzaViola” - este mesajul BCM U Pitești.

Întâlnirea de sâmbătă se anunță a fi una dificilă. Steaua, una dintre favoritele la câștigarea campionatului, vine în Trivale cu gândul la victorie. Dacă Piteștiul se află pe locul 6 (12 victorii/ 8 înfrângeri), bucureștenii ocupă poziția a 5-a (13 victorii/ 6 înfrângeri).
În meciul tur, BCM U a fost depășită categoric, scor 96-71.

BCM U FC Argeș Pitești se alătură proiectului ‘Donează o carte!’.
Astfel, la intrarea în Sala Sporturilor va fi amplasată o cutie în care fiecare dintre noi va putea dona câte o carte.
Alb-violeții au nevoie de susținerea noastră.