Sâmbătă 13 februarie, vremea se va menține geroasă în majoritatea regiunilor

Vremea se va menţine deosebit de rece, geroasă mai ales dimineața și noaptea în majoritatea regiunilor. 

Temperaturile maxime se vor încadra între -11 şi 0 grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -18 şi -8 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiuni. 

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare seara și noaptea, când pe arii restrânse în jumătatea de nord a țării și în zona de munte va ninge slab. 

Deşi în diminuare faţă de intervalul anterior în majoritatea zonelor, vântul va continua să prezinte intensificări mai ales ziua la munte, cu rafale de peste 90 - 100 km/h pe crestele Carpaţilor Meridionali şi de Curbură, în Moldova, unde se vor depăşi local 60 - 70 km/h şi cu viteze mai mici pe alocuri şi în restul zonelor, spulberând zăpada şi amplificând senzatia de frig. 

Pe arii restrânse va fi ceaţă cu depunere de chiciură.

În București,  vremea se va menține deosebit rece, geroasă în orele dimineţilor în zona periurbană, astfel maxima va fi în jurul valorii de 0 grade, iar cea minimă de la  -11 până la -7 grade. Vântul va sufla în general moderat, în medie cu 30 - 35 km/h, amplificând senzaţia de rece. Cerul va fi parţial noros, vor fi condiţii de ceaţă cu depunere de chiciură şi se poate forma gheţuş.