S-a spânzurat după o ceartă cu soția care nu i-a gătit cum își dorea

UPDATE:

Motivul care a dus la un scandal între cei doi soți putem spune că este destul de pueril. Bărbatul s-ar fi supărat după ce soția sa nu i-ar fi făcut salata așa cum o dorea. Între cei doi existau certuri dese, dar niciodată nu s-a ajuns la reclamații. Atunci când femeia a sunat la 112, bărbatul s-a panicat, și într-un moment sensibil a decis să-și pună capăt zilelor.
A fost salvat la timp, iar acum se află internat la Spitalul de Psihiatrie. 

 

Cu puțin timp în urmă, în comuna Bradu, un bărbat a ales să-și pună capat zilelor. După o ceartă cu soția sa, acesta a decis să se spânzure.

CITEȘTE ȘI ... DE LUNI: Se ia curentul în 15 localități din Argeș! Firme din Pitești afectate

Femeia a sunat la 112 în această după amaiază, neînțelegându-se cu soțul. Un echipaj de Poliție s-a deplasat la locuința celor doi.
Între timp, bărbatul a mers în podul casei, a luat o sfoară și și-a pus-o în jurul gâtului. În momentul în care oamenii legii au intrat, soțul femeii s-a aruncat cu sfoara în jurul gâtului.

Polițiștii au tăiat la timp ștreangul și l-au salvat. Acesta se află acum pe mâna medicilor, la fața locului intervenind o ambulanță.

”Politistii Sectiei de Politie Rurala Bradu au fost sesizați despre o stare conflictuala in familie. Cu ocazia interventiei, au identificat un bărbat de 51 de ani, in podul imobilului, imediat dupa ce incercase sa se sinucida prin spânzurare. Cei doi politisti l-au dat jos din streang pe bărbat, care, treptat, si-a recapatat cunostinta. In acest moment, barbatul este consultat de echipajele medicale sosite la fata locului.”, susțin reprezentanții IPJ Argeș.