UPDATE: VIDEO! Cei doi frați dispăruți în Munții Făgăraș, găsiți morți

UPDATE 20 NOIEMBRIE: Echipele de căutare au găsit un al doilea trup fără viață, presupus a fi al celui de-al doilea frate. Trupul a fost găsit cam în aceeași zonă unde fusese găsit și primul. 

În urmă cu o zi, jandarmii montani şi salvamontiştii au găsit un trup îngheţat pe creastă, în Munții Făgăraș, iar în buzunarele hainelor au descoperit cartea de identitate a unuia dintre frații plecați să facă alpinism și care erau dați dispăruți de sâmbăta trecută. Ulterior, astăzi, după noi căutări în zonă a fost găsit și un al doilea trup, presupus a fi al celui de-al doilea frate.

UPDATE 19 NOIEMBRIE: Contactați telefonic, salvamontiștii din județul Brașov au confirmat tragica veste. Unul distre frații dispăruți în Munții Făgăraș a fost găsit fără suflare în zona Fereastra Mică a Sâmbetei, pe teritoriul județului Brașov.

Echipa Salvamont Victoria a fost cea care l-a găsit pe Bobo Gabor în vârstă de 35 de ani, fratele mai mic dat dispărut.

Căutările continuă în cazul celui de-al doilea frate.

UPDATE 18 NOIEMBRIE:  Căutările celor doi fraţi rătăciţi în munţii Făgăraş au s-au încheiat fără vreun rezultat, din nou. Un elicopter MAI ar fi trebuit să ducă echipele de salvatori pe creastă, dar din cauza plafonului gros de nori misiunea a fost abandonată. Salvamontiştii şi jandarmii nu renunţă, vor încerca şi mâine să ajungă în apropierea Vârfului Moldoveanu.

Ion Sănduloiu, şeful Salvamont Argeş: „Noi continuăm să ne verificam zona, în măsura în care putem pentru că unii versanţi sunt încărcaţi cu zăpadă. Dacă s-a întâmplat ceva, s-a întâmplat pe versantul nordic pentru că acolo este mult mai abrupt. Sâmbătă a fost un viscol care apoi s-a terminat cu o ploaie torenţială cum nu prea am mai văzut.”

UPDATE 17 NOIEMBRIE: Conform șefului Salvamont Argeș, Ion Sănduloiu, căutările continuă și astăzi în cazul fraților dispăruți în Munții Făgăraș. În urma survolării elicopterului s-ar fi zărit mai multe urme, însă experții spun că nu pot fi ale persoanelor dispărute, deoarece aceștia s-au pierdut în timpul viscolului. Șase salvamontiști de la Nucșoara acționează pe partea județului nostru, cazul fiind în speța salvamontiștilor din județul Brașov.

UPDATE: Din cauza condițiilor grele de pe traseu salvamontiștii au cerut ajutorul unui elicopter care va survola zona în care au dispărut cei doi!

UPDATE: Contactat de redactorii SursaTa.ro, șeful Salvamont Argeș, Ion Sănduloiu, ne-a declarat că, nici până acum frații dispăruți nu au fost găsiți. Din Argeș, patru salvamontiști au plecat in căutarea lor, insă operațiunile de salvare se desfășoară foarte greu din cauza zăpezii și a gheții. Traseul, pe care au plecat cei doi frați, se face, pe timp de vară, cam in trei zile.

Salvamonțiștii argeșeni și cei din Brașov caută doi frați, Arpad Gabor de 37 de ani și Bobo Gabor de 35 de ani, ambii din județul Harghita. Aceștia au fost dați dispăruți de către familia lor. Se pare că cei doi nu au mai răspuns la telefon de duminică, după ce sâmbătă au plecat pe munte, de la Sâmbăta de Sus spre Vârful Moldoveanu. Atât familia cât și salvamontiștii speră ca aceștia să fie teferi și să nu fi fost prinși de viscol.