Salvați o viață! IRINA are nevoie de sânge!

Apelul nostru este pentru IRINA, o mama perfectă și o soție devotată.  Aceasta este diagnosticata de un an de zile, cu limfon Non-Hodkin cu culala difuza mare B. Tanara, a luptat și luptă în continuare, însă, de astăzi are speranța în noi toți, cei care putem darui un strop de sange pentru a salva o viața.

Oricine poate dona, din orice colț de țara, chiar daca grupa Irinei este 0 pozitiv , facem apel la toți cei care aveți această grupă de sânge sau cunoașteți persoane care ar putea avea.

Singura specificație care trebuie facuta este aceea ca, donația, se face pentru Gainusa Ligia Irina, internata la Institutul Clinic Fundeni, secția - transplant medular, de altfel este nevoie ca cei care doneaza, sa specifice ca doneaza TROMBOCITE.

Nu uitați! Donația trebuie făcută pe numele Gainusa Ligia Irina. Recomandările specialiștilor pentru cei care donează sunt următoarele:

-să fiți odihniți și bine hidratați
-să nu fumați o oră și să nu consumați alcool, grăsimi, dulciuri concentrate
-să mâncați un mic dejun ușor, ca de post, fără grăsimi (covrigi, fructe, miere pe pâine, ceai)
-să nu consumați medicamente (aspirină, anticoagulante, antidiabetice, etc)
-să aveți o stare bună de sanatate fizică și mentală
-să aveți un act de identitate in original

Se recoltează sânge persoanelor sănătoase, cu vârsta cuprinsă între 18-60 ani, la un interval de minimum două luni între donarile de sânge total, fără a depăși 5 donari pe an pentru bărbați și 4 donări pe an pentru femei.