Și-a bătut și violat mama! Bărbatul a ajuns după gratii

UPDATE, 12 decembrie:

Oribilele fapte au avut loc în luna ianuarie a acestui an, când tânărul beat a bătut-o pe femeie după care a violat-o.
S-a întâmplat într-o casă nelocuită a fostului șot al femeii, în vârstă de 49 de ani.

Se pare că bărbatul care a ajuns în arest are antecedente.

La momentul respectiv, femeia a fost cea care a avut curajul să depună plângere împotriva fiului ei. Ieri, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Câmpulung au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Câmpulung, bărbatul fiind condamnat la la 5 ani de închisoare, pentru săvârşirea de infracţiunii de viol.

UPDATE:

Impotriva barbatului a fost dispusa arestarea preventiva pentru 30 de zile.

UPDATE:

Violul s-ar fi petrecut în locuința (nelocuită) a fostului soț al femeii, din comuna Godeni, loc unde cei doi ar fi mers să consume băuturi alcoolice. La un moment dat, bărbatul a luat-o la bătaie și a violat-o. Femeia a fost cea care a alertat autoritățile și a povestit ce i s-a întâmplat.

Bărbatul de 32 de ani este într-o relație de concubinaj și are un copil în vârstă de 8 ani. Nu este la prima infracțiune, acesta fiind cercetat și într-un alt dosar, după ce, anul trecut, a snopit în bătaie o femeie.

Acum, oamenii legii au deschis dosar penal pentru viol în formă agravată.

 

Un tânăr a fost reținut ieri de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung fiind acuzat de viol. Din primele informații, se pare că bărbatul și-ar fi violat, sâmbătă noaptea, mama în vârstă de 49 de ani.

CITEȘTE ȘI ... Vodafone a luat o decizie radicală

Individul de 32 de ani se află acum în arest, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de luare a unei măsuri preventive.