Salonul Aiko a sărbătorit 5 ani de muncă şi pasiune pentru frumos!

Salonul Aiko a sărbătorit 5 ani de muncă şi pasiune pentru frumos!

Debutul primăverii a adus pentru salonul Aiko sărbătorirea împlinirii a cinci ani de activitate în slujba frumosului. Salonul de frumuseţe a pornit la iniţiativa Cătălinei Bulf, o tânără pasionată de make-up, avidă de perfecţionare şi bun-gust. Treptat, şi-a clădit echipa şi, an de an, a adus câte ceva nou pentru ca cele care îi trec pragul să găsească la Aiko toate serviciile de care au nevoie.


Într-o ambianţă cochetă, cu accente boeme, doamnele şi domnişoarele care doresc să fie impecabile, să îşi schimbe imaginea sau doar să îşi îmbunătăţească lookul pot beneficia de o gamă completă de proceduri. Aiko are în portofoliu atât servicii de coafor, manichiură, cosmetică, make-up, cât şi remodelare corporală, X-Body şi masaj. Ce este de-a dreptul impresionant în acest salon este că ai de-a face cu produsele cele mai noi din piaţă, colecţii de cosmetice renumite şi aparatură de ultimă generaţie. Acestea sunt dublate şi de personalul extrem de atent la cerinţele clientelor şi la pasiunea pe care o pun în ceea ce fac, care te fac să simţi că eşti pe mâini sigure şi că niciun gest nu este făcut la întâmplare.


Împlinirea celor cinci ani de muncă în echipă, de proiecte noi, de oameni minunaţi, a dat prilejul salonului Aiko să îşi invite clienţii, care le-au devenit prieteni, şi partenerii la un mic party. Aceştia au fost întâmpinaţi de un candy bar, dulce precum clipele petrecute împreună. Prin acest gest, echipa Aiko a dorit să le mulţumească tuturor celor care au avut încredere în serviciile lor că le-au fost alături şi, pe această cale, să le ureze o primăvară minunată.


Şi, pentru că tot a început un nou sezon, o schimbare de look este justificată. Specialiştii salonului Aiko sunt deja în trend cu noile tendinţe ale anului 2017, de la coafură la manichiură, aşa că puteţi apela cu încredere la ei, mai ales că vă pot indica ce vă avantajează. De asemenea, pentru că acum este momentul ideal să vă pregătiţi pentru plaja ce vă aşteaptă la vară, puteţi apela la proceduri de remodelare corporală, care vă scapă de celulită şi centimetri în plus.


# Surprize în luna femeii
În luna martie, care este dedicată femeii, aşa cum obişnuieşte, salonul Aiko vine cu surprize pentru cele care îi trec pragul. Aiko vă aşteaptă cu reduceri, abonamente speciale şi alte oferte care le pot ajuta pe doamne și domnișoare să întâmpine primăvara în cea mai bună stare de spirit.

sursa: saptamanalul ancheta