Salon Aiko prezintă OXYGENEO - Tratamentul revoluționar

Vino să descoperi prima platformă de îngrijire a pielii cu smartouch, care oferă tratamente personalizate în funcție de problemele pielii, vârstă și tipul de ten. Un concept revoluționar care utilizează mecanismul natural al corpului pentru a oxigena pielea din interior.

Tratează imperfecțiunile pielii (acnee, pete pigmentare), estompeaza ridurile, stimulează producția de colagen, tonifiaza și îmbunătățește structura pielii și oferă un aspect curat și luminos al tenului;

OxyGeneo iți oferă strălucire de vedetă prin cele două proceduri cu rezultate vizibile imediat dupa tratament: NeoRevive și NeoBright.


OxyGeneo are două tipuri de tratament:

NeoBright – este o combinație inovativă a celor mai de calitate ingrediente pentru a hrăni pielea și a o face mai strălucitoare. Tratamentul lucrează împreună cu mecanismele corpului pentru a oxigena pielea și pentru a da stralucire tenului în mod natural. 


NeoRevive – lucrează pentru a infuza în piele nutrienți activi ce îmbunătățesc echilibrul și textura pielii. Tenul tău va arăta și se va simți mai neted, ferm, hrănit și „Renăscut”.

NeoRevive este împărțit în două faze, fiecare de câte 7 minute. Prima faza este cea în care stratul exterior al pielii este exfoliat în cel mai blând mod.

Mai precis, OxyGeneo produce nenumărate bule pe minut, bogate în C02 ce explodează delicat pe suprafața pielii. Acest mediu bogat în C02 induce un efect psihologic numit Efectul Bohr (Efectul Bohr constă din transportul CO 2  sub forma HCO 3).

Cum răspunde corpul tau?

* Trimite sânge bogat în O2 către zona respectivă,

* Crește fluxul capilarelor de sânge,

* Crește metabolismul celulelor pielii.

Oxygeneo este singura tehnologie care desfașoară 3 acțiuni vitale în mod simultan :curăță și exfoliază, oxigenează pielea din interior și generează nutrienți activi în epidermă.

Recomandăm cu încredere înainte de evenimentele importante din viața ta. Un ten curat și proaspăt este acum la îndemana ta!

Programări: 0752816292