Saloane de frumuseţe - scoase la vânzare! Preţuri începând de la 4.000 de euro

Dacă vă doriţi un business în zona de beauty, acum aveţi ocazia să cumpăraţi o afacere la cheie, care vă va scuti de numeroase bătăi de cap. La o simplă căutare pe OLX, găsiţi trei anunţuri active în care se anunţă vânzarea unor saloane de frumuseţe, mai exact a tuturor dotărilor şi echipamentelor. Astfel vă asiguraţi că începeţi imediat activitatea, pentru că spaţiul este amenajat, cu tot mobilierul necesar, o clientelă formată şi, în plus, şi un stoc de produse.

Printre afacerile scoase la mezat sunt şi două dintre saloanele cunoscute. Unul este pe str. Sf. Vineri, Victoria’s Beauty, care se descrie ca un „Salon de lux, situat în zona centrală în Piteşti, cu un design unicat, utilat și dotat complet cu aparatură de cea mai bună calitate. Deţine două posturi de coafor, un post manichiură, recepţie, sală de așteptare, zonă de sterilizare, baie generoasă cu vestiare, la etaj sală de așteptare, cameră de masaj și servicii corporale, cabinet de cosmetică generos!”. Pentru acesta nu este menţionat niciun preţ.


Salon A17, un loc boem şi intim, din zona Eremia Grigorescu, este pus în vânzare încă din ianuarie.

”A fost inaugurat în luna august 2017. Două posturi de coafor, cameră de cosmetică, post mani/pedi și post makeup. Este dotat cu produse și echipamente pentru începerea imediată a activității”, se arată în anunţ. Preţul este de 4000€, cu tot cu produse, dar se poate negocia şi fără. În plus, va trebui preluată şi chiria spaţiului, care se ridică la 280 euro lunar. 


O altă afacere la cheie scoasă la vânzare este un salon de remodelare corporală. Preţul acestuia se ridică la 9.000 de euro, dat fiind faptul că echipamentele folosite pentru aceste operaţiuni sunt costisitoare. „Aparate originale marca Rowe achiziţionate de noi, încă în garanţie (Tunel Infraroşu, Termocuvertă, Electrostimulare, Dermocell expert). Situat în centrul oraşului.” Dacă nu aveţi banii, se acceptă şi schimbul cu un autoturism. 

Sursa: Saptamanalul Ancheta