Să nu ne mai plângem de singurul lucru pe care nu îl avem, ci să ne raportăm la cât de multe avem

Noua generație de succes a Argeșului

 

Nume: Claudia Dragomir
Vârsta: 35 de ani
Ocupaţia: director la grupul ATU și deținătoarea Queen Atelier
Studii: absolventă a Universității de Jurnalism și Comunicare Piteşti, specializare PR

----------------------------------------------------------------


Pasiuni: marea mea pasiune sunt copiii şi tot ce ţine de activitățile lor educativ-recreative și de dezvoltare personală și emoțională. Nu mă despart de ei niciodată. Ei sunt și vor rămâne marea mea pasiune și provocare, calea de echilibru, calea către un succes al dezvoltării mele personale și emoționale, sunt cauza și efectul, scopul întregii vieți, absolutul.
O altă pasiune, incomparabilă cu cea menționată mai sus, este tot ce ţine de fashion: vestimentație, accesorii, conduită și atitudine.

Femeie de afaceri, cu o ambiţie de fier, Claudia Dragomir este atât manager al grupului ATU, cât şi fondator al unui atelier de creaţie vestimentară, unde îşi transformă ideile în realitate. Despre cum vede misiunea generaţiei actuale de manageri, aceasta este foarte tranşantă:

„Să stârpim vechile prejudecăţi impuse de o societate comunistă și strict patriarhală, mai ales noi ca femei. Chiar şi acum ne sunt puse la îndoială capacitățile de lider din cauza unor mentalități ce nu au fost încă scoase «din circuit». Tot la provocări intră şi combaterea conducerii pe principii clasice de supunere şi introducerea ideii de colegialitate, de echipă în locul celei de şef și supus. Când deții o funcție de conducere importantă, misiunea ta este să formezi o echipă ce are același scop și obiective, și anume succesul cu tot ceea ce implică el, depășirea targeturilor atunci când este cazul, ceea ce atrage după sine nu numai bunul mers al companiei, ci și al fiecărui membru ce a contribuit la atingerea apogeului și, când l-am atins, căutarea de soluții ca să depăşim, uneori, limitele prestabilite.”

Despre ce extragem, ca învăţăminte, din utimul an, aceasta consideră că acum

„ar trebui să apreciem mai mult tot ce ne înconjoară. Aveam atât de multe și nu eram conștienți de asta. Acum apreciem și aerul pe care îl respirăm! Acum, când am fost privaţi de tot, realizăm că libertatea de a ieși la o simplă plimbare în aer liber este o minune, lumea este o minune, prietenia este o minune. A trebuit să conştientizăm cât de bogați eram de fapt! Lumea toată, natura, aerul, iubirea, prietenia sunt minuni la care cu toții avem acces și trebuie valorificate. Să nu ne mai plângem de singurul lucru pe care nu îl avem, ci să ne raportăm la cât de multe avem.”

 

Obiectivele pentru 2021 nu pot fi aşternute pe hârtie cu siguranţa din alţi ani.

„Din păcate, incertitudinea nu ne permite să facem planuri. Nu știm ce va fi, însă cu toții ne dorim să activăm în continuare, să ne încântăm clienții cu servicii la cele mai înalte standarde și să reușim să ne păstram businessul în ciuda tuturor vicisitudinilor.”, a mai afirmat Claudia Dragomir.