(video) Indivizi căutați de Poliție! S-au tras focuri de armă

S-au tras focuri de armă, noaptea trecută, în Argeș.   Cei care au făcut uz de arme au fost doi polițiști de la Secția 4, în incercarea de a-i opri pe patru indivizi. Nu a fost nimeni rănit și nici autoturismul avariat, dar, din păcate, nici bărbații identificați. 

Șoferul unei mașini cu numere de Bulgaria, care tranzita noaptea trecută centrul Piteștiului, a fost somat să tragă pe dreapta. Acesta nu a oprit, din contra, a gonit spre cartierul Războieni. Un echipaj de la Secția 4 a urmarit autoturismul care s-a îndreptat spre Albota. In incercarea de a scapa de urmele polițiștilor, șoferul a intrat pe un câmp. Aici, mașina s-a împotmolit. Cei patru ocupanți au coborât și au luat-o la sanatoasa, în mai multe direcții. Polițiștii au tras 4 focuri de armă, dar nici asta nu i-a făcut pe indivizi sa stea pe loc. In autoturismul abandonat pe camp nu au fost găsite obiecte interzise care sa indice motivul pentru care șoferul nu a oprit la semnalul polițiștilor.

Bărbatul care conducea autoturismul și nu a oprit la semnalele polițiștilor este căutat de oamenii legii.

"Cercetarile continua, pentru identificarea celor in cauza si luarea masurilor legale care se impun", a precizat Florin Popa, purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș.