S-au pus la bătaie biletele pentru Stonebird Festival 2019

De când și-a părăsit business-ul extrem de profitabil din București pentru a reveni în comuna natală din zona de munte a Argeșului, Virgil Baciu s-a impus în peisajul administrativ al județului drept unul dintre cei mai moderni și atipici primari.
A transformat efectiv comuna Corbi. Și nu a făcut-o numai din punct de vedere administrativ, ducându-le asfalt și utilități în bătătură, modernizând școlile, aducând bani eurpeni  pentru pensiuni și exploatații pomicole. A transformat localitatea într-o... destinație.

În această vară a organizat cel mai mare festival de rock din mediul rural, un eveniment international la care au participat trupe din România și din Europa. A adunat la Corbi peste 2000 de oameni în fața cărora au concertat Zob, Partizan, Lupii&Alex Calancea, Bucium, The Rock (cea mai bună trupă tribut AC/DC din Europa) sau Dave Evans-primul solist al celebrei trupe AC/DC. 

De curând, Virgil Baciu a anunțat că cea de-a doua ediție a Festivalului Stonebird se va organiza în perioada 9-11 august 2019.

Ediția 2019 va aduce pe scenă artiști precum: Alex Calancea Band, Bucovina, ZOB, Trupa Cristi Minculescu, Valter & Boro.

Biletele se găsesc, începând de astăzi, AICI

 

Locatie eveniment: Corbii De Piatră
Adresa:  Pe dealurile de deasupra satului, jud. Argeș
Abonamentele pot fi achiziționate aici la următoarele prețuri:
– 65 lei – Bilet Presale 1 (disponibil până pe 28 februarie, inclusiv)
– 85 lei – Bilet Presale 2 (disponibil până pe 15 aprilie, inclusiv)
– 100 lei – Normal Ticket (disponibil până pe 08 august, inclusiv)
– 120 lei – Acces (preț în ziua evenimentului)

 


”Sărbătorile au trecut, vacanța s-a încheiat, să ne pregătim, așadar, de festival! Alex Calancea Band, Bucovina, ZOB, Trupa Cristi Minculescu, Valter & Boro – iată o parte dintre numele care vor face magie la a doua ediție Stonebird Festival, între 9 și 11 august, la Corbii de Piatră!
 
Let’s rock!”

 

Fiți pregătiți pentru multe alte surprize la Stonebird Festival, a doua ediție, în perioada 09 și 11 august 2019 la Corbii de Piatră, în județul Argeș.