S-au dezinfectat spaţiile publice din comuna Budeasa

La începutul acestei săptămâni, în comuna Budeasa a avut loc o amplă acţiune de dezinfectare a spaţiilor publice, desfăşurată de către administraţia publică locală. Au fost spălate cu soluţii batericide zonele intens circulate şi spaţiile comune, respectiv staţiile de maxi-taxi, intrările la magazine, locurile de joacă şi străzile. Acţiunea face parte din planul de măsuri de prevenire a răspândirii infecţiei cu Covid -19, după cum anunţă primarul Mihai Nicolae Rachieru.

„În această perioadă, sănătatea dumneavoastră rămâne în continuare prioritatea mea în calitate de primar al comunei Budeasa. De aceea vă anunț că pe parcursul întregii perioade a Stării de Urgență, echipele Primăriei Budeasa vor desfășura periodic acțiuni de dezinfecție pe raza comunei.
Pentru siguranța dumneavoastră am acționat, împreună cu angajații primăriei Budeasa, la spălarea și dezinfecția carosabillului și a stațiilor de maxi taxi, în toată comuna. În aceste momente, responsabilitatea și prevenția fac diferența pentru starea noastră de sănătate!
Apelez la rațiunea, calmul și responsabilitatea fiecăruia dintre dumneavoastră și vă asigur că vom dispune toate măsurile specifice unei astfel de situații. ”, este mesajul transmis de către primarul comunei Budeasa, Mihai Nicolae Rachieru. 

 

 Alimente pentru vârstnici


Pentru a veni în sprijinul persoanelor trecute de 65 de ani, singure şi vulnerabile, Primăria Budeasa a dus 40 de pachete cu alimente de bază. De livrarea acestora s-a ocupat primarul Mihai Nicolae Rachieru, alături de colegii săi, care echipaţi corespunzător au mers la cei 40 de bătrâni fără suţinători.

„Mulțumesc pe această cale firmelor: ,, Maia Imobiliare" , ,,Total Casa" și ,,Gior- Alex Gege" pentru solidaritatea de care au dat dovadă în acestă perioadă. Prin amabilitatea lor am reușit să aducem o bucurie persoanelor singure. NOI SUNTEM LA MUNCĂ PENTRU VOI, VOI STAȚI ACASĂ PENTRU NOI!”, a transmis primarul comunei Budeasa.