Înainte să se omoare, a scris familiei! Vezi ce...

UPDATE: 

Înainte să facă gestul necugetat, bărbatul a lăsat un bilet de adio familiei. În bilet, acesta își cerea iertare pentru fapta ce urma să o comită și o ruga pe soție să aibă grijă de fiica lor.

CITEȘTE ȘI ... Atenție, piteșteni! Se pot depune cereri de rebranșare la SC Termocalor Confort Sa


Bărbatul suferea de afecțiuni cardiace și astm.

UPDATE:

Bărbatul, care și-a luat zilele în această dimineață este tatăl crimininalului Constantin Braga, cel care a ucis-o cu sânge rece pe vânzătoarea unui magazin din satul Cotenești, comuna Stoenești în luna aprilie 2016.
Femeia a fost găsită fără viaţă, într-o baltă de sânge, de un client.

“Recunosc ca am omorat-o, dar nu regret”.

Este declaratia socanta, facuta in fata procurorilor de barbatul din Arges care i-a luat viata unei vanzatoare.
Abia iesit din inchisoare, dupa 17 ani primiti pentru doua violuri si o crima, barbatul facuse o pasiune oarba pentru victima. Cum femeia l-a refuzat din nou, el si-a pierdut mintile. Constantin Braga a fost prins la doua ore dupa ce a intrat in magazinul din Stoenesti si a ucis-o pe vanzatoarea pe care o simpatiza. Apoi a fugit in padure, unde politistii l-au gasit cu ajutorul unor caini de la o stana.


Criminalul a fost renegat de parinti. Barbatul si-a amenintat in trecut cu moartea inclusiv mama.
Constantin Braga, tatal criminalului declara la momentul respectiv:  “A amenintat-o de 3 ori ca o omoara.”

 

 

Cu puțin timp în urmă, un bărbat a fost descoperit mort. Din primele informații, se pare că bătrânul, în vârstă de 79 de ani, s-a spânzurat.

CITEȘTE ȘI ... ZILELE ASISTENTULUI MEDICAL ARGEȘEAN


În această dimineață, soția acestuia a plecat la biserică. Profitând de faptul că a rămas singur și supărat din cauza afecțiunilor de care suferea, bărbatul a decis să-și curme viața. A fost găsit de fiică în ștreang într-o anexă a casei.