S-a lăsat cu amenză în Piața Gavana și Parcul Lunca Argeșului

În perioada 08– 10.02.2021, polițiștii locali din cadrul Compartimentului Activități Comerciale, au desfășurat multiple activități de control agenților economici ce își desfășoară activitatea pe raza municipiului, precum și verificarea respectării măsurilor pentru prevenirea epidemiei de Covid-19. 

CITEȘTE ȘI ... Pădurar bătut de hoții de lemne în Argeș. A fost lovit cu biciul și cu pumnii
             
Urmare verificărilor efectuate în Piața Găvana, s-au aplicat un număr de 5 sancțiuni contravenționale, conform Legii nr.145/2014 modificată, pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieței produselor din sectorul agricol și H.C.L. nr.197/2017, respectiv neafișarea corespunzătoarea a prețurilor și  comercializarea altor produse decât cele înscrise în atestatul de producător.

CITEȘTE ȘI  ... (Video) Argeșeni amendați pentru fumatul în spații publice închise
              
De asemenea, au fost efectuate verificări în Parcul Lunca Argeșului, privind deținerea și valabilitatea acordurilor de ocuparea a domeniului public, eliberate de Primăria Municipiului Pitești. Astfel, a fost depistată numita C.G.G. ce desfășura activități de comerț, fără a deține aprobările legale. Acesta a fost sancționată contravențional cu suma de 500 lei, conform H.C.L. nr.197/2017.