VIDEO! S-a inventat un alt tip de hot dog!

Gurmanzii care nu se pot decide dacă le place mai mult să mânânce hamburger sau hot-dog pot alege de acum încolo un hamdog, sandvişul care le conţine pe amândouă.
Bucătrul australian Mark Murray din Perth a avut ideea de a lansa pe piaţă ham-dog încă din 2004, iar în 2009 a obţinut patentul pentru chifla cu formă aparte pe care a gândit-o pentru produsul de fast-food hibrid.

CITEȘTE ȘI ... Fashion Show la Pitești! Nu ratați noile colecții de toamnă - iarnă

În prezent, bucătarul încearcă să găsească sponsori interesaţi să investească în ideea sa, pentru ca hamdog să ajungă în cât mai multe colţuri ale lumii. Deocamdată vinde hamdogi în oraşul unde locuieşte, în Perth, dar vrea ca într-o zi să se extindă în toată ţara.

Hamdog este format din chifla cu formă specială în care se pune un burger de vită (chiftea) tăiată în jumătate, pentru ca la mijloc să intre un crenvurşti, salată, roşie, o felie de brânză, murături şi trei tipuri de sos (muştar, maioneză şi sos de roşii).

Murray spune că este convins de succesul pe care îl va avea preparatul său, după ce a văzut cât de apreciat este de oamenii din oraşul său