S-a dezlănțuit potopul în Argeș - Copaci puși la pământ, stânci căzute și străzi inundate!

Astăzi, la ora 18:30 s-a declașat potopul în Argeș. Meteorologii avertizau că până la ora 20:00, județul va fi sub cod portocaliu de furtuni, fiind prezente descărcările electrice, intensificări ale vântului, grindină și averse 30-35 l/mp.

Furtuna s-a dezlănțuit rapid. Fotografiile din galerie arată amploarea vremii din Pitești. Fotografiile au fost realizate din același unghi la diferență de câteva minute, reprezentând panorama Piteștiului.

În doar o jumătate de oră, cartierele Piteștiului au ajuns să semene cu celebrul oraș Veneția. Cartierul Trivale a fost inundat, șoferii prinși în trafic reușind cu greu să scape cu mașinile nevătămate.


În jurul orei 20:00, polițiștii de la Secția de Poliție Rurală Albești au fost solicitați în zona Viaductului Căpățâneni, din comuna Arefu, unde un arbore a fost culcat la pământ și mai multe stânci s-au prăbușit pe carosabil. Oamenii legii dirijează acum traficul, pe DN7c la km 58 circulându-se pe un singur sens, cel de coborâre.
Din fericire, acest incident nu s-a soldat cu victime și nici autoturisme avariate.

La ora 22:00, în județul nostru, 3230 de familii rămăseseră în beznă. Conform datelor, zonele afectate au fost:

Aref - 100 de consumatori

Nucșoara - 200 de consumatori

Mușătești, Brăduleț - 270 de consumatori

Rociu, Negrași - 270 de consumatori

Recea, Suseni, Buzoiești - 700 de consumatori

Schitu - Golești, Stâlpeni - 500 de consumatori

Mușetești, Maloreni - 850 de consumatori

Rătești - 30 de cosumatori

Pătroaia - Strâmbu - 100 de consumatori

Leordeni, Bogați - 60 de consumatori

La ora 22:30, echipajele cez și SVSU Slobozia au intervenit pe strada Crângului, unde o bucată de tablă s-a desprins de pe acoperișul unei clădiri. Au fost smulși 7-8 mp de tablă și ruptă o consolă de curent.