S-A DECIS! Cornel Penescu va fi eliberat!

 

UPDATE. Vineri, 13 octombrie, procurorii Anticorupţie au depus contestaţie împotriva deciziei Judecătoriei Piteşti. Urmează ca magistraţii Tribunalului Argeş să aibă ultimul cuvânt în ceea ce priveşte eliberarea lui Cornel Penescu. Dacă şi Tribunalul va fi de acord cu propunerea Comisiei de liberare condiţionată, atunci omul de afaceri va părăsi închisoarea. 

Judecătoria Pitești a admis cererea de liberare condiționată a omului de afaceri Cornel Penescu, aflat în închisoare la Penitenciarul Mioveni,unde ispășește ultima sa condamnare.

„Admite propunerea. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului Penescu Gheorghe Cornel, deţinut în Penitenciarul Mioveni. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului, iar onorariul parţial pentru av. oficiu în sumă de 70 lei va fi suportat din fondurile MJ. Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi, 12.10.2017.”

CITEȘTE ȘI .... Cornel Penescu - la un pas de eliberare

Ultimul hop pe care îl mai are de trecut omul de afaceri, îl reprezintă contestația DNA, decizia putând fi atacată cu apel.