S-a dat startul construcției noului pod în Moşoaia! Primarul a semnat contractul cu Metabet

În urma procedurii de atribuire, în prima zi a lunii februarie a fost parafat contractul privind construcţia unui nou pod în Moșoaia.
Firma câștigătoare este Metabet CF SA.

La licitația din vara anului trecut au participat patru firme - Metabet CF SA, G&M Road Building Engineering, Star Trading Impex din Argeş şi Domarcons SRL din Craiova. Licitaţia s-ar fi putut termina relativ repede, însă firma din Craiova a depus contestaţie la CNSC, după ce oferta sa a fost declarată neconformă şi a fost respinsă. Printr-o decizie emisă chiar în prima zi lucrătoare a acestui an, Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor a respins solicitarea firmei Domarcons SRL, astfel că procedura de atribuire şi-a putut urma cursul, în final fiind desemnată câştigătoare Metabet CF, de altfel o societate cu experienţă în construcţia de poduri. 

Astfel, pe 1 februarie, primarul Florea Ene şi managerul societăţii Metabet, omul de afaceri Constantin Pănescu, şi-au pus semnăturile pe contractul aferent acestui proiect, în urma căruia la Moşoaia, peste râul Teleorman, va fi construit un nou pod. Investiţia finanţată prin PNDL este foarte utilă locuitorilor din zonă, deoarece podul va asigura legătura a două sate  (Bătrâni şi Lăzăreşti) cu drumul naţional Piteşti-Drăgăşani, vechiul pod - care de altfel va fi demolat - fiind extrem de vechi.