S-a dat start unui nou proiect de asfaltare la Bascov

Zilele trecute, la Bascov, s-a dat startul unei noi investiţii importante care prevede asfaltarea tuturor străzilor din satele Mica şi Brăileni, pe o lungime de aproximativ 5 km. După cum a anunţat primarul Gheorghe Stancu, proiectul în valoare de 7,8 milioane lei va fi realizat în două etape. Pentru început, în prima etapă, se vor moderniza străzile mai mici, care se ramifică din drumul principal DC 173 Mica-Brăileni, respectiv străzile Amurgului, Magnoliei, Narciselor, Nectarului, Bădeţenilor, Rozelor, Gloriei şi strada Unităţii. Etapa a doua vizează reabilitarea drumului principal Mica-Brăileni, însă unele din lucrările aferente vor fi executate şi concomitent cu cele din prima etapă. 


Cetăţenii din cele două sate, care deţin proprietăţi de o parte şi de alta a DN Mica-Brăileni şi a străzilor Amurgului, Rozelor, Unităţii, Gloriei, Bădeţenilor, Nectarului, Narciselor şi Magnoliei, care nu au efectuat până acum lucrările de branşare la reţelele de apă, canalizare sau gaze sunt rugaţi să ia urgent legătura cu reprezentanții Primăriei pentru a găsi soluții imediate de branșare.  Primăria Bascov îi atenţionează pe cetăţenii din aceste zone că, după efectuarea lucrărilor de asfaltare pe străzile menţionate mai sus, nu va mai emite pentru aceste zone nicio autorizaţie de branşament vreme de 5 ani, cât este garanţia lucrărilor de modernizare.
Acest proiect continuă seria investiţiilor în infrastructura Bascovului, după ce în ultimul an au fost asfaltate aproape 30 de străzi din localitate.