Rucsacuri drumeții scurte pentru adulți și copii

Gama de rucsacuri de la Decathlon este extrem de variată, ca modele și prețuri, așa încât, dacă vrei ca să îți cumperi un asemenea accesoriu, fix aici trebuie ca să ajungi. Online sau chiar la un magazin tradițional, dacă vrei să pătrunzi fizic în universul rucsacurilor pentru orice destinație de călătorie, unele bune chiar și pentru a face ocolul Pământului.

 

Cu un rucsac Decathlon ești un drumeț special

O să ieși în evidență cu noul tău rucsac, deoarece este puțin probabil ca să dai nas în nas cu alt călător care să aibă unul aidoma cu al tău.  Sau, cine știe, dacă prin absurd se întâmplă asta, înseamnă că faceți amândoi parte din clubul select al cunoscătorilor, al acelora ce știu ca să aprecieze cu adevărat un rucsac de calitate.

Aici, la Decathlon, găsești modele de rucsacuri Quechua performante, cu totul deosebite de suratele lor no name care zac vraiște pe rafturile supermarketurilor din întreaga țară.

Un rucsac Quechua este un echipament de drumeție extrem de funcțional, care este astfel confecționat încât are grijă de spatele dvs. Are o greutate redusă, curele din spumă, cadrul reglabil, buzunare în număr mare și un compartiment pentru bidonul cu apă extrem de util. Fiind realizat într-o varietate de culori și capacități, se poate alege rucsacul potrivit pentru femei, bărbați sau copii.

Confecționate din materiale rezistente, produsele acestui brand o să vă fie adevărați prieteni în traseele de munte de o zi sau chiar în rutele ce se desfășoare pe o perioadă  mai lungă.

 

Cel mai bun rucsac original pentru copii

Rucsacul de drumeție Forclaz 22 litri mov cu albastru, pentru copii cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani este unul dintre cele mai apreciate produse. Are un buzunar interior și unul exterior, unul centură, două tip plasă, suport pentru bețe și rezervor de apă. Adaptat conformației spatelui micuților călători, este ușor de purtat pe orice vreme având și husă de ploaie. 

Este rucsacul perfect pentru copii, deoarece are o greutate de numai 910 grame, dimensiunile de 50 x 32 x 26 cm, spatele ventilat datorită sistemului AirCooling (de reducere a transpirației cauzatoare de răceli) și curele special realizate.

Extrem de rezistent, acest produs are o garanție de 10 ani, așa încât, dacă îi cumpărați unul prichindelului dvs. în vârstă de 8 ani, va fi o investiție de lungă durată, putând ca să se servească de el până la intrarea la vârsta adolescenței.

Cumpărătorii se declară încântați de produs, mai ales că năzdrăvanii copii l-au îndrăgit din start, luându-l inclusiv în taberele de o săptămână, deoarece, deși nu pare la prima vedere, este extrem de încăpător, fiind foarte bine compartimentat. Cu o distribuție a greutății excelentă, nici nu simt că îl poartă!