RONERA RUBBER își mărește echipa!

SC RONERA RUBBER SA, producător de articole tehnice din cauciuc și mase plastice, cu sediul în zona Bascov centru, str Serelor nr 3, angajează:


1. Sef Laborator incercari fizico- mecanice 


Cerinte :   

Studii superioare / Chimie ;
Experienta in coordonarea derularii procedurilor sistemului calitatii in laborator; 
Bune cunostinte despre Polimeri, teste incercari de laborator; 
Cunostinte nivel mediu lb Engleza.

 

 

2. Responsabil Mediu


Cerinte :

Studii superioare ( in domeniu reprezinta un avantaj);
Cunostinte despre actele normative in ceea ce priveste derularea activitatii de protectia mediului intr o organizatie ( identificarea, gestionarea  si eliminarea deseurilor  etc.)

 

 

Beneficii : 


- salariu motivant;
- masa calda gratuita;
- tichete de masa;
- servicii medicale gratuite de supraveghere a sanatatii in sistem privat;
- prime de sarbatori;
- bonus de fidelitate.

 

 


Cv -urile se depun la Dep Resurse Umane din cadrul SC RONERA RUBBER SA si pe adresa de e mail : d.cirstea@ronera.ro , telefon: 0730098364

 

 

 

 

 


Profilul Companiei

RONERA Rubber SA, fondata in 1997, si-a construit o buna reputatie in domeniul productiei de articole tehnice din cauciuc si plastic, amestecuri din cauciuc si ansambluri tehnice din cauciuc alcatuite din componente termoplastice sau metalice. Acestea au ca destinatie principala industria auto si industria utilajelor agricole, cat si industria constructiilor civile si industriale, domeniului feroviar si industriei electrotehnice.  

RONERA Rubber a devenit de-a lungul anilor o firma de prestigiu intre companiile producatoare de articole tehnice de caciuc si plastic datorita felulului in care isi respecta partenerii de afaceri, prin calitatea serviciilor furnizate, promptitudinea livrarilor si fiabilitatea produselor. Inca de la infiintare, compania noastra a lucrat pentru a convinge si satisface cerintele clientiilor sai. 

Succesul se bazeaza pe experienta si expertiza echipei RONERA in domeniile materialelor, proiectarii si a suportului de dezvoltare de produse de cauciuc si plastic. In plus, departamentul de suport tehnic lucreaza in stransa colaborare cu departamentul de productie, aprovizionare si reteaua logistica pentru a asigura indeplinirea asteptarilor clientilor nostri.