Ronera Rubber angajează REGLOR mașini mase plastice!

Cu peste două decenii de experiență în domeniul producției de cauciuc, Ronera Rubber nu este doar un brand autohton de succes, ci și un partener de încredere pentru companii importante din întreaga lume. Perioada ultimelor luni a fost una care a determinat conducerea companiei să ia decizii strategice care să-i consolideze poziția pe piață și să îi diversifice portofoliul de clienți în zona altor industrii. Ronera Rubber vizează în special zona căilor ferate, a transportului maritim, a construcțiilor de mașini-unelte sau cea prelucrătoare. Compania dispune de toată logistica necesară unei astfel de extinderi la scară largă, având o capacitate de producție care se ridică la peste 50 de milioane de piese pe an, 65% fiind dedicate industriei auto! Ronera exporta direct 60% din totalul produselor, exporturile indirecte fiind și ele în jur de 15%. 91% din exporturi ajung în Europa, 5% în Africa, 3% în Asia și 1% în America de Nord.

 


 

Ronera Rubber angajează REGLOR mașini mase plastice. IMPORTANT: Se cere experiență!
Puteți trimite CV-urile la adresa: d.cirstea@ronera.ro
Pentru informații suplimentare: 0248 270 390   / 0730 098 364

 


 

SERVICII DEDICATE 

Pe lângă programul de producție de serie, Ronera oferă și servicii dedicate, care aduc beneficii directe clientului în procesul de achiziții: 

- Posibilitatea prototipării și confecționării unor produse personalizate. Clientul poate dezvolta un prototip înainte de a decide să plaseze o comandă pentru producția de serie. Ronera oferă și consultanță pentru a putea să alegeți soluția perfectă pentru un produs, care să îndeplinească toate cerințele, cu verificări de calitate și la preturi corecte. 
- Timpul de fabricație și livrare respectă cu strictețe proiectele și programele de fabricație.
- Ronera Rubber dispune de servicii profesionale de măsurare 3D, pe propriile sale mașini de măsurat 3D, dar și mașini de măsurat 2D. Compania este certificata IATF 1 6949, ISO 9001, ISO14001 și are laborator certificat ISO 17025. 
- Specialiștii Ronera au experiență lungă în dezvoltarea și gestionarea proiectelor la distanță, având parteneri în Brazilia, Franța, Germania, Anglia sau Turcia. 
- Ronera poate oferi cumpărătorilor tipul de control necesar pentru rezultate optime, de la calitate la costurile dorite. 

 

RONERA RUBBER ESTE ORGANIZATĂ ÎN DOUĂ DIVIZII: 

* Divizia Cauciuc are un parc de mașini cu 45 de prese de injecție, majoritatea REP Franța, de ultimă generație. Gama de prese de injecție cauciuc include mașini cu forță de strângere între 100 și 800 tone. Pentru produsele din cauciuc se folosesc amestecuri obținute pe baza a diferite tipuri de elastomeri precum EPDM, BNR, CR, VMQ, FKM ș.a.. 
* Înființată în 2015, Divizia Plastic funcționează ca centru independent de profit și costuri în cadrul SC RONERA Rubber SA. Capacitatea de producție actuală este compusă din 17 mașini de injecție standard, de la 50 t până la 1.100 t forță de strângere și o mașină prin injecție cu două componente (2K), 
cu forță de strângere de 160 t. Toate mașinile sunt de la Krauss Maffei și Negri Bossi. Divizia produce piese din plastic prin injecție pe baza diferiților polimeri termoplastici: policarbonat (PC), poliamidă (PA 66 GF25), acrilonitril butadienă stiren (ABS), poliacetal (POM C), polipropilenă (PP), polietilenă (PE), polistiren (PS) etc. 


RONERA RUBBER OFERĂ: 

- Produse de înaltă calitate și cel mai bun raport de performanță calitate/preț, comparabil cu oricare dintre producătorii europeni de piese din cauciuc și plastic. 
- O echipă flexibilă, motivată și energică, ce este capabilă să se ocupe cu succes de o gamă largă de proiecte și să le realizeze la timp, respectând bugetul și calitatea execuției. 
- Pentru clienții europeni, Ronera ar putea fi un partener apropiat, foarte convenabil, situat în Europa, în conformitate cu cel mai nou concept „nearshoring”.