Rompetrol Partener Mărăcineni - cea mai nouă stație de carburanți din Argeș

Alimentezi cu motorină, benzină sau GPL, dar îți poți face și cumpărături!

Dacă ești în tranzit pe DN 73 și ai rămas fără carburant sau, pur și simplu, vrei o pauză de cafea și de o gustare delicioasă, acum poți face un popas la stația partener Rompetrol, din satul Argeșelu, comuna Mărăcineni. 

Inaugurat săptămâna trecută, noul punct Rompetrol te întâmpină într-un spațiu ultramodern. În interior veți găsi un minimarket generos, dar și o zonă cu produse de patiserie și prăjituri proaspete, pregătite în laboratorul propriu, sandwich-uri și toasturi fresh, ce îți pot oferi o gustare completă indiferent de momentul zilei. De asemenea, terasa generoasă îți oferă locul perfect pentru o mică pauză unde să îți savurezi gustarea sau să îți sorbi liniștit cafeaua. 

Stația Rompetrol este dotată cu pompe de benzină, motorină și GPL - toată gama de produse, de la standard la premium -plus o parcare foarte mare, de 40 de locuri, și o deschidere de 100 metri la drumul național. 

Rompetrol Partener Mărăcineni face parte din rețeaua de 20 de stații de carburanți a companiei Pro Speranța 2002, deținută în prezent de frații Dan și Ovidiu Ungureanu, iar acest punct, dezvoltat sub franciza Rompetrol, este primul din grupul său realizat la aceste standarde de înaltă calitate și confort. 

„Acesta este proiectul nostru de suflet și cel mai mare. Suntem bucuroși că am reușit să realizăm un proiect viabil și cu un impact benefic asupra clienților. Ne-am aliniat standardelor Rompetrol și pe lângă stațiile de alimentare cu carburanți avem un magazin modern, dar și produse de patiserie produse în laboratorul propriu și de prăjituri, toast-uri, cafenea, totul cu program non-stop.”, ne-a declarat unul dintre cei doi administratori ai Pro Speranța 2002, Dan Ungureanu.

 

”La realizarea acestui proiect ambițios s-a lucrat timp de 10 luni. Eu m-am ocupat în mod special, fiind obiectivul meu de suflet și acum sunt mândru să văd cum acest teren a evoluat și a fost transformat de la un câmp cu porumb la o investiție de asemenea anvergură.”, a mai adăugat omul de afaceri Dan Ungureanu. 

 

10 stații de încărcare pentru mașini electrice

Investițiile de la Rompetrol Partener Mărăcineni nu se opresc aici și, cum sunt din ce în ce mai multe mașini electrice, dezvoltarea stației va continua pe acest tronson.

 

„În perioada imediat următoare avem un program de finanțare ce va presupune montarea în cadrul stației noastre a 10 puncte de alimentare pentru mașini electrice.”, ne-a declarat Dan Ungureanu, referitor la acest proiect de anvergură. 

Rompetrol Partener Mărăcineni vă așteaptă zilnic pe DN73, sensul de mers spre Pitești pentru alimentare cu carburanți de calitate, dar și pentru a vă face plinul de energie.