Românii fascinați de spectacolul oferit de SIA la București!

Românii fascinați de spectacolul oferit de SIA la București! Fanii au fost mai mulțumiți de concertul Siei decât de concertul Rihannei. Un adevărat spectacol de teatru! 

Fanii care au fost și la concertul Rihannei s-au declarat mult mai mulțumiți de concertul de miercuri seară din Piața Constituției suținut de cântăreața australiană Sia. 

Imediat după terminarea concertului fanii au scris pe rețeaua de socializare că au asistat la cel mai tare spectacol pe care l-au comparat cu o oră de teatru.

„Sia. Sau o oră de artă. Sau o oră de teatru. Sau o experiență. Poate o oră de creativitate. Sau poate cea mai tare experiență a verii”, „Pe lângă vocea impecabila, în jurul ei s-a desfășurat un adevărat spectacol de dans, teatru”, au fost câteva din reacțiile fanilor.

CITEȘTE ȘI ... IA-ȚI BILET LA FESTIVALUL POSADA ROCK 2016.

La polul opus, cei care au asistat la concertul susținut duminică seară de Rihanna s-au arătat nemulțumiți de prestația artistei, dar și de faptul că aceasta a intrat pe scena cu 30 de minute mai târziu decât ora programată. Cu toate acestea, se pare că artista din Barbados a fost mulțumită de show-ul din București, dovada fiind pozele pe care aceasta le-a pus pe Instagram, după concert.