Rochia de mireasă Queen Atelier  - aleasă pentru o nuntă de poveste

La finele săptămânii trecute, Roxana Mihaela Smarand, director general al unei cunoscute firme din nordul Piteştiului, Roxil SRL, şi-a unit destinele cu alesul inimii sale, Răzvan. Nunta a fost una somptuoasă, foarte minuţios organizată, ce a uimit invitaţii cu surprizele pe care le-a oferit. Mireasa, Roxana Mihaela Smarand, a ales să poarte trei ţinute pe parcursul evenimentului.

 

Pentru cel mai important moment al zilei, cel al cununiei religioase, cât şi atunci când şi-a primit invitaţii, a purtat rochia atent creată de Queen Atelier, care a respectat întocmai cerinţele frumoasei mirese. De un alb imaculat, pentru această ţinută unică s-au folosit pene şi perle, respectând întocmai trendul pentru acest an, trasat de marile case de modă. Roxana Smarand a ales în numeroase ocazii ţinutele atelierului vestimentar din Piteşti, fondat şi coordonat de Claudia Dragomir, apelând la serviciile acestuia şi pentru outfit-ul purtat la şedinţa foto premergătoare nunţii, o rochie transparentă din voal, cu volane, combinată cu o extravagantă geacă de blugi.

Petrecerea de nuntă a fost găzduită de către Happy Marriage, într-un cadru idilic, iar invitaţii au fost poftiţi la eveniment pe o poezie compusă de Flick, domnul Rimă.